MAM

95 Produkt(er)

MAM - Smokker, tåteflasker og brystpumper

Med MAM kan du skjemme bort babyen din med sunne og morsomme produkter av høyeste kvalitet. Hos Med24.no presenterer vi også et univers av smokker, brystpumper, ammeinnlegg, oppbevaring av babymat, drikkekopper og tåteflasker fra MAM, som vil være til stor glede for både deg og barnet ditt etter hvert som det vokser opp.

De prisbelønte babyproduktene er tilpasset barnets alder og behov, og finnes i mange ulike former, spennende farger og lekker design. Hos oss kan du alltid finne det perfekte matchet til gode priser og gode tilbud!

Hva er MAM?

Siden 1976 har MAMs primære mål vært å støtte barns utvikling og velvære og gjøre hverdagen enklere for foreldre over hele verden. MAM arbeider hver dag for å nå dette målet gjennom ansvarlig handling, spesiell omsorg, produkter og utvikling basert på moderne kunnskap og med tanke på optimal helse og velvære.

Grunnleggelsen av MAM
På midten av 70-tallet sto foreldre overfor et enten-eller når de skulle kjøpe babyprodukter: enten tiltalende design eller medisinsk dokumentert funksjonalitet. På den tiden fantes det ingen kombinasjon av begge deler i babyprodukter. Den utdannede plastteknikeren og lidenskapelige familiemannen Peter Röhrig bestemte seg for å ta saken i egne hender.

I samarbeid med forskere, leger og designere fra Wiens universitet for anvendt kunst utviklet han en smokk som skilte seg ut både når det gjaldt form og funksjon. Slik ble selskapet MAM født, og det unike teamarbeidet som kjennetegner alle MAM-produkter den dag i dag.

Bærekraft og langsiktig visjon

Som en familiebedrift som er opptatt av å støtte babyers velvære, har MAM alltid fokusert på bærekraft. Derfor er hver eneste detalj og hver eneste beslutning like nøye gjennomtenkt som om det gjaldt verdens viktigste baby.

Merkets CSR-motiv lyder som følger:
"Hos MAM ønsker vi å gjøre verden bedre ved å bruke ferdighetene våre. Vi tenker bærekraftig og fremsynt fordi dagens babyer er morgendagens voksne."

Et trygt og sunt valg

Å være forelder er krevende. Derfor har MAM i mer enn 40 år utviklet babyprodukter som er unike både når det gjelder design og funksjon. Produktene deres er resultatet av et tett samarbeid mellom eksperter innen medisin, forskning og teknologi.

MAMs produkter støtter det enkelte barns utvikling og gjør hverdagen enklere for både barn og foreldre. Alle MAMs innovasjoner følger disse trygge prinsippene, noe som betyr at du som forelder kan føle deg trygg og sikker, og at barnet ditt vil føle seg vel og trygt når det bruker de kvalitetsbevisste produktene.

Maksimal sikkerhet og lovpålagte krav
Enten det dreier seg om en MAM-sutteflaske eller en spesifikk MAM-smokk, overholdes alle gjeldende, relevante normer og standarder i verden. Det er utviklet interne regler og kontroller i selskapet som går langt utover de lovpålagte kravene. Når det gjelder helse, velvære og sikkerhet, bør du aldri gå på kompromiss!

Derfor tilbyr MAM barneprodukter som oppfyller følgende krav:

 • BPA-frie produkter.
 • PVC-frie produkter - ingen PVC eller ftalater er brukt.
 • Helt splintsikre for absolutt minimal risiko for skader.
 • Varmebestandige for spesielt grundige rengjøringsmuligheter.
 • Kokefast for babyprodukter fra 0 til 6 måneder - slik at de kan steriliseres for 100 % hygiene og sikkerhet.
 • Kravet til innvendig strekkfasthet iht. EU-standard EN 1400 (smokkstandard) er høyere enn påkrevd.
 • I tillegg til produktenes design og funksjon er det særlig overflatene som skal garantere sikker håndtering og bidra til å videreutvikle babyens motoriske og emosjonelle ferdigheter.

MAM smokker

Alle MAM-smokker er utviklet i samarbeid med blant annet tannleger for å være skånsomme og anatomisk korrekte for utviklingen av babyens eller barnets kjeve.

MAM-smokkene er derfor også laget i unike design som er tilpasset barnets hverdag - fra leken til de trygge omgivelsene ved leggetid. MAM er ikke bare kjent for sine kvalitetsprodukter, men også for de flotte designene i farger og mønstre som er tilgjengelige for gutter og jenter i henhold til de nyeste trendene.

Finn den perfekte smokken

Til nyfødte finner du ekstra små og lette smokker i både silikon og lateks som er enkle, trygge og behagelige for barnet å bruke. En av favorittmodellene er MAM Perfect. Du finner MAM 16+ måneder MAM smokker 6+ og mye mer!

Hos Med24.no finner du smokker for både natt og dag blant modellene:

 • MAM Air
 • MAM Original
 • MAM Start smokk
 • MAM Supreme

MAM-sutteflasker

MAM-sutteflasken beskytter også barnets sarte hud og passer perfekt i munnen. Flaskene finnes i ulike størrelser, design og farger, og de er nærmest uunnværlige med sine ulike egenskaper for tannpuss og tannrengjøring.

I vårt utvalg finner du Anti-Colic selvsteriliserende tåteflasker - ifølge testmødre har disse gjennom årene vært de beste på markedet. Du finner også tutekopper, tåteflasker av glass og MAMs matchende flaskesutter.

Kjøp produkter fra MAM hos Med24.no

Når det gjelder barna våre, er det aldri rom for kompromisser. Vi har gjort det enkelt med sunne og trygge valg som gjør hverdagen enklere og bedre for deg og barnet ditt. Barnet ditt fortjener bare det beste - derfor finner du et utvalg av de anerkjente produktene fra MAM på Med24.no til både mor og barn.

Alle MAM-produkter tilbys til gode priser og fantastiske tilbud. Se også vårt brede utvalg av de mest anerkjente og foretrukne produktene fra merker til mor og barn her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.