Medela

Se det store utvalget av produkter for amming og pumping fra Medela, eller les mer om Medela her!

70 Produkt(er)

Medela – spesialister i brystpumping og amming!

I 1961 ble Medela grunnlagt av Olle Larsson og har i dag hovedkontor i Sveits. Olle Larssons sønn, Michael, har nå overtatt Medela, som har blitt en global aktør innen ammeutstyr. Medela er en ivrig tilhenger av morsmelk, og selger sine produkter for amming og brystpumping i mer enn 100 land. Selskapet, som er spesialisert innen amming, har i dag ca. 1.740 ansatte på verdensbasis, hvorav ca. 440 ansatte er basert på hovedkontoret i Sveits.

Medela streber etter å hjelpe både mor og barn å få den beste starten på livet med morsmelk. Medelas kunnskap om morsmelk gjør at de mener det er den perfekte ernæringen for det nyfødte barnet. Den naturlige morsmelken består av minst fem ganger så mange ingredienser som morsmelkerstatning. Morsmelken er full av viktige vitaminer, mineraler, fettsyrer og livsviktige antistoffer som trengs for å styrke immunforsvaret. Det er nettopp derfor Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler at mødre utelukkende ammer de første 6 månedene, og deretter fortsetter å gi morsmelk sammen med fast føde til barnet er 2 år.

Dessverre er det ikke alle mødre som har mulighet til å amme, men som likevel ønsker å gi barnet sitt morsmelk. Derfor har Medela spesialisert seg på utvikling av brystpumper for både privat og sykehusbruk. På denne måten kan mødre pumpe ut morsmelk til barnet sitt, og deretter gi det på tåteflaske eller med deres smarte SNS ammesystem. Medelas SNS ammesystem er en måte for mødre å supplere med ekstra melk mens hun ammer. På denne måten har mor og barn fortsatt det unike båndet gjennom amming, selv om melken gis via en liten sonde på brystet.

Medela brystpumper

Medela Swing Maxi er en av deres mest kjente og populære elektriske brystpumper. Brystpumpene er billige i forhold til kvaliteten og forskningen bak Medela ammeprodukter. Hos Med24.no har vi løpende tilbud på Medela Swing brystpumper, og du kan derfor ofte finne dem til en billig pris.

Den elektriske Medela Swing brystpumpen kan kjøpes med både enkel og dobbel pumpe. Hvis du ikke kan amme i det hele tatt og pumpe ut morsmelk mange ganger i løpet av dagen, kan det være en fordel med dobbel pumpe, da det kan spare opptil 2 timer i døgnet. Medela Swing Maxi brystpumpe har en kraftigere motor da den er beregnet for dobbel pumping, og du kan derfor halvere pumpetiden og i tillegg pumpe ut ca. 18 % mer morsmelk. Hvis du derimot bare trenger å pumpe av og til, kan du velge Medela Swing med en enkelt pumpe eller Medela Harmony Manuell Brystpumpe.

Realistiske og naturtro tåtesmokker

Medela Calma flaskesmokken er en av flaskesmokkene på markedet som minner mest om det naturlige brystet. Derfor kan du bytte mellom amming fra brystet og mating med Medela Calma tåteflaske. Medela har med grundig forskning utviklet en tåtesmokk slik at babyen unngår sugeforvirring og har lettere for å komme tilbake til det naturlige brystet. Calma flaskesmokken er tilpasset barnets sugestyrke og alder, og finnes derfor kun i én størrelse som brukes gjennom hele ammeperioden.


Hos Med24.no har vi et stort utvalg av diverse utstyr fra Medela. Produktene kan hjelpe deg gjennom hele perioden som ammende, som blant annet ammeinnlegg, tåtesmokker, brystmelksflasker og oppsamlingsskåler. Spør oss om råd når som helst!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.