Fin vegetabilsk kjøtterstatning av økologiske soyaproteiner
Rømers fine vegetabilske kjøtterstatning passer vedlig godt til gryteretter. Etter oppbløtning kan den skjæres i mindre stykker og for eksempel brukes i saus til pastaretter.
Bruksanvisning og anvendelse:
Legges i bløt i væske (evnt. tamari eller buljong) i ca. 30 min. Etterpå kan den kokes eller stekes.
Vekt: 250 gram.
EU-merket
I hele EØS området vil en i tillegg til merkene i de respektive land, finne det felles EU-merket for økologi.
Det danske røde Ø-mærket
I Danmark er det som i Norge EU sine regler for økologi som dominerer. Produktene er merket med den i Danmark velkjente røde Ø sammen med teksten ”Statskontrolleret økologisk”.
Dette merket kan ikke brukes på importerte produkter dersom ikke det har skjedd noe i Danmark som medfører at de er kontrollert i Danmark. Det trenger ikke være annet enn at de er ompakket, f.eks. at appelsiner er lagt i plastposer i en virksomhet i Danmark.
Økologien står sterkt i Danmark, og det har vært spekulert i om det har vært av betydning at det er staten selv som har kontrollen i motsetning til hva som er tilfelle i de fleste andre land.
*Informasjonen er hentet fra Matmerk.no
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1461 kJ / 348 kcal |
Fett |
7,3 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,0 g |
Karbohydrater |
15,4 g |
- herav sukkerarter |
10 g |
Protein |
44,6 g |
Salt |
0,02 g |
Inneholder:
250 g
Soyabønner*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Soya, Kan indeholde spor af: Majs, Sesam og Nødder (hasselnødder, cashewnødder, paranødder, valnødder, mandler)
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

