Økologisk tempeh
Tempeh er laget av hele soyabønner som har blitt naturlig fermentert, mens tofu er laget av væsken som er ekstrahert fra ferske soyabønner. De er veldig like hverandre. Fermenteringsprosessen gir tempeh en fast konsistens.
Tempeh har en litt nøtteaktig smak, så krydder som karri, hvitløk, ingefær og chili passer godt til den.
Tempeh kan brukes på samme måte som kjøtt i kjente retter.
Oppbevaring: På et kjølig, tørt sted – Oppbevares i kjøleskap etter åpning.
Innhold 500 ml (avrunnet vekt 175 g)
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
749 kJ / 179 kcal |
Fett |
8 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,1 g |
Karbohydrater |
12 g |
- herav sukkerarter |
1,1 g |
Protein |
17,5 g |
Kostfibre |
5 g |
Salt |
0,1 g |
Inneholder:
175 g
Soyabønner* (80%), Vann, Rhizopus kultur
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Soya
Opphavsland:
Nederland
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
