Ghee er ideel til steking fordi det tåler veldig høy varme.
Ghee er et ayurvedisk fett som tåler ekstremt høye temperaturer uten å bli til transfettsyre. Det produseres av økologisk smør som varmes opp til vanninnholdet har fordampet og melkebestanddelene har skilt seg ut.
Bruk ghee til alle typer matlaging, og fordi det er et fett som tåler ekstremt høy varme, er det svært ideelt til steking.
Oppbevaring: Kan oppbevares i romtemperatur i flere måneder etter åpning.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
3692 kJ / 898 kcal |
Fett |
99 g |
- herav mettede fettsyrer |
63 g |
Karbohydrater |
0 g |
- herav sukkerarter |
0 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Inneholder:
300 gram
Smør* (Mælk)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Kan inneholde spor av: melk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

