Urtekram Bulgur Ø - 500 gr
Urtekram Bulgur Ø - 500 gr
Bulgur er dampet, tørket og knekket durumhvete som er spesielt populært i det Mellom Østlige kjøkken. Bulgur har et høyt fiberinnhold, en kort tilberedningstid og en allsidig anvendelse. Nyt de fine, små durumhvetestykker som et alternativ til ris, til sammenkokte retter eller kalde i salat. Kokt bulgur kan også brukes i farsretter.
Bruk:
2 dl bulgur kokes i 3 dl vann med litt havsalt. La det små koke i ca. 10 min.
Ingredienser
Dampbehandlede, tørket og knekket durumhvete - ingenting annet.
Innhold: 500 g
Næringsinnhold | pr. 100 g |
---|---|
Energi | 1460 KJ/350 kcal |
Fett | 2.0 g |
-herav mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 62.0 g |
-herav sukkerarter | 2.5 g |
Kostfiber | 12.0 g |
Protein | 14.0 g |
Salt | 0.02 g |
Energi |
1460 kj / 350 kcal |
Fett |
2 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,4 g |
Karbohydrater |
62 g |
- herav sukkerarter |
2,5 g |
Fiber |
12 g |
Protein |
14 g |
Salt |
0,02 g |
Durumhvete*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Hvete
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.