Biogan bokhvetegryn Ø - 750 gram
Økologiske bokhvetegryn fra Biogan, velegnet til grøt og baking
Dette er økologiske bokhvetegryn fra Biogan som er velegnet til grøt og baking.
Selv om bokhvete har hvete i navnet sitt, har det ingenting med hvete og gjøre. Bokhvete er et glutenfritt frø fra slireknefamilien, og er ikke et kornslag i det hele tatt, men faktisk en fjern slektning av rabarbra. Navnet bokhvete kommer sannsynligvis fra at frøene ligner på bøkefrø.
Bruk:
du kan bruke bokhvetegryn til å lage grøt. Da bør du bruke 1 liter melk eller vann, 3 dl. gryn og en kniv spiss med salt. Ingrediensene blandes og grøten skal deretter kokes i ca. 45 min.
Innhold: 750 g
Kan inneholde spor av:
Gluten, soya, mandler, hasselnøtter, cashewnøtter, paranøtter, pinjekjerner, pistasjenøtter, valnøtter,
sesam.
Energi |
1430 kJ/342 kcal |
Fett |
1,6 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,3 g |
Karbohydrater |
73 g |
- herav sukkerarter |
0,3 g |
Kostfibre |
3,2 g |
Protein |
8 g |
Salt |
< 0,01 g |
Knekket boghvete*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.