Biogan Bokhvete flak Ø - 500 gr

Bokhvete flak Ø (biogan) - 500 gr
Bokhvete flak brukes til müsli, grøt og posteier.
Naturlig glutenfri produkt. Selv om bokhvete har hvete i navnet sitt, har det ingenting med hvete og gjøre. Bokhvete er et glutenfritt frø fra slireknefamilien, og er ikke et kornslag i det hele tatt, men faktisk en fjern slektning av rabarbra. Navnet bokhvete kommer sannsynligvis fra at frøene ligner på bøkefrø.
Bruk:
Til grøt, ta 5 dl melk eller vann og kok det opp. Tilsett 50g flak og kok dette i 10 min. under omrøring. La grøten stå 5 min. og hvile.
Innhold: 500 g
Kan inneholde spor av: soya, mandler, hasselnøtter, cashewnøtter, paranøtter, pinjekjerner, pistasjenøtter, valnøtter, mais, kakao, glutenfri havre.
Energi |
1459 kj / 348 kcal |
Fett |
2,6 g |
Karbohydrater |
70 g |
- herav sukkerarter |
2,2 g |
Fiber |
7,2 g |
Protein |
10 g |
Bokhvete*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.