Shirataki fettuccine glutenfri - 200 gr.
Shirataki er laget av fibre (glucomannanfibre) fra konjakroten.
Shirataki fettuccine kan brukes i alle retter og trenger bare å varmes opp da de ikke endrer konsistens.
Bruksanvisning: Skyll under varmt vann og varm opp i kokende vann eller stek i wok.
Oppbevares på et tørt og kjølig sted.
Innhold:
200 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
2,7 kJ / 6,4 kcal |
Fett |
0 g |
- herav mettede fettsyrer |
0 g |
Karbohydrater |
0,5 g |
- herav sukkerarter |
0 g |
Kostfibre |
4,5 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Inneholder:
200 g
Konjak fiber (glukomannan), Vann, E526 Kalsiumhydroksid
Opphavsland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
Andre kunder har også kjøpt
Alternative produkter
Anmeldelser
Har en god mæthed smager fint, men lugter af fisk, når posen åbnes, men skylles og derefter kogende vand på i 3 minutter, så lugter de ikke og smager fint🤩🤩
24-10-2024