Livol - hverdagsvitaminer til hele familien

Livol - til hele familien hver dag

Livol er daglige vitaminer og mineraler for alle generasjonene. Siden 1959 har Livol arbeider for å produsere kosttilskudd i mange varianter slik at det finnes produkter som dekker hele familien fra den sist ankomne gullklumpen og helt til bestemor. Alle Livols produkter er produsert i Danmark. 

Livol har kosttilskudd med god smak

Nøytral eller dårlig smak, eller problemer med å svelge kan forhindre mange i å ta nødvendige mineraler og vitaminer. Det har Livol gjort noe med!

Livol fokuserer hele tiden på å utvikle produktene sine slik at de oppfyller brukernes behov og ønsker. Med dette i bakhodet og med viten om hvor viktig kosttilskuddets form og leveringsform har for mange, så har Livol utviklet en rekke produkter med ekstra god smak. På denne måten blir det enda enklere å putte de aktuelle kosttilskuddene inn i din egen og dine barns rutiner slik at du får fullt utbytte av vitaminene og mineralene. 

Den perfekte tablettform?

Livol produserer sine tabletter med en spesiell avrundet fasong slik at den skal være enklere å svelge. Den nye formen er designpatentert og er utviklet i samarbeide med ledende forskere. Du kan lese mere om forskningen som ligger bak det hele her. 

Livol er danske kvalitetsvitaminer og mineraler til hele familien - fra den aller minste til den aller eldste. 

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.