Jern

Jern er et mikronæringsstoff som spiller en stor rolle i mange prosesser i kroppen som f.eks. dannelsen av røde blodlegemer, transporten av oksygen, omdannelsen av blodsukker, og produksjonen av ensymer. I forbinnelse med de første to funksjonene er det klart at jern er livsviktig. Det er derfor vesentlig at man får nok jern. Dersom man spiser en jernholdig kost vil man ofte få dekket behovet for jern. Det er et høyt innhold av jern i matvarer som bladgrønnsaker som brønnkarse og grønnkål, egg, fisk, hvitt og rødt kjøtt, tørket frukt, nøtter, frø, belgfrukter og bønner. For voksne anbefales det en daglig tilførsel på ca 15 mg jern. 

28 Produkt(er)
Dessverre er jernmangel blandt de mest normale mangeltilstander i dag. Spesielt kvinner har ofte kronisk jernmangel, som kan føre til jernmangel-anemi. Symptomer på jernmangel er blandt annet blek hud, skjøre negler, unormal hjerterytme, kalde hender og føtter, prikkende følelse i benene, hoven eller øm tunge. 
Med24 tilbyr et stort utvalg av jerntilskudd i flere orale doseringsformer som kapsler (IronVITAL M), tabletter (aminoJern, Hemojern, IronVITAL M, Jern C, Jern +C, Jern Complex og NDS Fe+), liquid (IronVITAL F) og dråper (Jern dråper medic). 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.