Ferromax tabletter 65mg

1
Se alle produkter fra Ferromax
Varenummer: 48457

Ferromax jerntabletter er et reseptfritt legemiddel til behandling og forebygging av jernmangel og jernmangelanemi samt forebyggende behandling for blodgivere

Ferromax er jernpreparat som inneholder 200 mg ferrosulfat som tilsvarer 65mg Fe2+ per tablett. Jern inngår i kroppen i mange viktige forbindelser, først og fremst i hemoglobin (protein som finnes i de røde blodlegemene), men også i en rekke andre enzymer. Kan brukes av voksne og tenåringer.

Anvendelse

Voksne og barn >12 år: 2-3 tabletter daglig, f.eks. 1 tablett om morgenen, 1-2 tabletter om kvelden. Gradvis opptrapping av dosen kan minske gastrointestinale bivirkninger.

Best virkning oppnås hvis preparatet tas utenom måltider, men i tilfelle plagsomme bivirkninger kan preparatet tas til måltid.

Forsiktighetsregler

Vi forsiktighet dersom du har forsnevringer i spiserøret. Dersom du tar Ferromax sammen med visse andre legemidler, kan det påvirke effekten av disse medisinene. Dette gjelder blant annet syrenøytraliserende midler og visse typer antibiotika (tetracykliner). Disse medisinene bør derfor tas med 3 timers mellomrom. Les pakningsvedlegget før bruk.

Gravide og ammende

Kan brukes under graviditet og amming.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares ved høyst 30°C.

Les pakningsvedlegget her

Innhold: 100 tabletter


Med24 apotek er underlagt apotekloven. Dette produktet kan derfor bare kjøpes av personer over 18 år. Det er kun tillatt å kjøpe ett produkt av gangen.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Ferromax
Varenummer: 48457
Legemiddel
Legemiddel

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.