DFI vegansk D3, 50 mcg - 90 kap

1
Se alle produkter fra DFI - Grønne Vitaminer
Varenummer: 35113

Vegansk D3-vitamin fra dansk farmaceutisk industri med 50 mcg D3 i myke svelgevennlige kapsler

D3 vitamin til veganere og vegetarianere! Nå kan både veganere og vegetarianere få en D3 vitamin helt uten animalsk innhold. 

D3 vegan fra DFI inneholder 50 mcg D3 sammen med ekstra jomfru olivenolje for å sikre den best mulige opptakelsen i kroppen. Kapselen er laget av tang og er dermed også 100% vegansk. 

D3 vitaminene i denne kapslen er ekstrahert fra lav, som er en symbiotisk organisme av alger og sopp. Lav er i stand til å overleve på de mest ekstreme steder, fra høyfjellet til arktiske områder. Lav har derfor tilegnet seg evnen til å være selvproduserende med de ulike nøringsstoffene det trenger, deriblant vitamin D3. Dette gjør at lav kan produsere og inneholde mye D3 og gjør den til en opplagt kilde til vegansk D3. 

Vitamin D3 bidrar til normal funksjon av skjelett, tenner, immunsystem, celledeling, muskler, kalknivå i blodet samt opptagelse av kalk og fosfor. Tester gjort av det private laboratoriet  Fürst Medisinsk Laboratorium i 2014 viste at så mange som 1 av 3 nordmenn mangler D vitamin i større eller mindre grad. 

Innhold: 90 kapsler

1 kapsel inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Vitamin D3

50

µg

1000%

Ingredienser:

Vegansk vitamin D3 (Vitashine® lichen mos ektrakt (plantebaseret vitamin D3)), Fyllemiddel (Ekstra jomfru olivenolje), Kapselmateriale (Carageenan (Tang)), Glyserol

Opphavsland: Danmark
Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra DFI - Grønne Vitaminer
Varenummer: 35113
Glutenfri segl Vegan Friendly Laktose Fri
Glutenfri segl Vegan Friendly Laktose Fri

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.