Biosym Veg D-3 75 mcg - 60 kap

1
1
1
Se alle produkter fra Biosym & OmniVegan
Varenummer: 33993

Plantebasert Vitamin D3 i en høy konsentrasjon, inneholder solsikkelecithin for en effektiv utnyttelse

Biosym Veg D-3 inneholder et vegansk plantebasert D3- vitamin i den effektive D3 cholecalciferol-formen. 

Veganere og andre som foretrekker plantebaserte former av vitaminer har tidligere kun kunnet ta D2, ergocalciferol, som primært er et syntetisk fremstilt vitamin. D2 formen av vitamin D krever en høyere konsentrasjon enn D3 formen for å kunne opptas effektivt i kroppen. Det har derfor vært viktig å finne en plantebasert kilde til vitamin D3, fordi dette er den mest naturlige formen og minner om den måten kroppen opptar vitamin D fra sollys. 

Vitamin D dannes naturlig i huden i sommerhalvåret når huden rammes av solens utrafiolette stråler. Huden danner ikke selv nok vitamin D i vinterhalvåret, fra november til april, og derfor har vi behov for å få ekstra gjennom kosttilskudd. Det anbefales at visse grupper i befolkningen, slik som spedbarn, gravide, eldre og barn og voksne som ikke får nok sol, får et daglig tilskudd av vitamin D. D-vitamin bidrar til å vedlikeholde normalt skjelett og tenner. I tillegg bidrar D-vitamin til å vedlikeholde en normal funksjon av muskler og immunsystem. 

Veg D-3 inneholder en høy konsentrasjon på hele 75 ug av D3, og solsikkelecitin som hjelper kroppen med å oppta vitaminet.

Plantebasert vitamin D3 er laget av lav. Lav er et samarbeid mellom en alge og en sopp som jobber i en symbiose. Algedelen danner et sukkerstoff ved hjelp av Co2, vann og sol. Soppdelen får næring fra algen, som den så beskytter. Dette gir planten unike egenskaper, slik som evnen til å overleve i ekstreme klima og evnen til å gro og akkumulere nyttige næringstoffer, deriblant vitamin D3. Det finnes mange ulike typer lav, og i Veg D-3 brukes en spesielt utvalgt viltvoksende lav som har en ekstra høy konsentrasjon av vitamin D3.

Veg D-3 er registrert hos organisasjonen The Vegan Society som i denne sammenheng er en garanti for at dette er et 100% vegansk produkt. 

Anbefalt daglig dose:

1 kapsel


Innhold: 60 kapsler

1 kapsel inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Vitamin D3 (kolekalsiferol)

75

µg

1500%

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Solsikkelecitin, Solsikkeolje, Cholecalciferol fra lav (vitamin D3), Vegetabilsk kapsel (modificeret majsstivelse, glycerol, carrageenan, natriumcarbonat)

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Biosym & OmniVegan
Varenummer: 33993
Vegan Reg trademark
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.