Natur-Drogeriet B6 Vitamin 22 mg - 100 tabl.

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 3539

Natur-Drogeriet B6-vitamin

Natur-Drogeriets Super B6 er et vitamin-kosttilskudd som supplerer kosten med 22 mg vitamin B6. Kosttilskuddene fra Natur-Drogeriet er av høyeste kvalitet.

B6-vitaminet kan ikke produseres i kroppen, og skal derfor normalt inntas gjennom den kosten du spiser. Det finnes blant annet i kjøtt, fullkornsprodukter, bananer, grønnsaker og nøtter. Hvis kosten din ikke inneholder matvarer som disse, kan du risikere at du ikke får nok B6, og dermed kommer i underskudd.

B6 utskilles raskt fra kroppen, og må derfor ofte erstattes. B6 bidrar til å omsette næringsstoffer som fett og karbohydrater og hjelper også med å danne hemoglobin i blodet.

Dosering og anbefalt bruk:

Den anbefalte dagsdosen er 1 tablett daglig.


Innhold:
100 tabletter

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

B6-vitamin

22

mg

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyllemiddel (dicalciumfosfat), Stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer)

Opphavsland: Danmark
Super B6. Et sterkt vitaminpreparat til forebyggelse av B6-vitaminmangel. B6-vitamin er involvert i aminosyreomsetningen, samt fett og karbohydratomsetningen og fungerer som en hjelper ved dannelse av hemoglobin. Super B6-vitamintabletter bør ikke inntas hvis man er allergisk overfor pyridoxinhydrochlorid eller et av de øvrige innholdsstoffene. Super B6 bør anvendes med forsiktighet av pasienter med nedsatt nyrefunksjon. Samtidig inntak av Super B6 og cisplatin (cytostatika) bør unngås i det varigheten av tumorrespon nedsettes. Pyridoxin i Super 6 kan øke omdannelsen av levodopa (middel mot Parkinssons) og dermed er det en mulighet for at effekten av levodopa reduseres. Forgifting etter inntakelse av vannoppløselige vitaminer er ikke sannsynlig med mindre det er snakk om massivt inntak over en lengre periode. Pyridoxin (vitamin B6) i større doser enn 200-300 mg (i enkelte tilfeller 50-100 mg) kan reversibelt skade de perifere nerver og gi føleforstyrrelser. Pyridoxin i høye doser (250 mg daglig) har også gitt anledning til blå merker på hud og slimhinner (eks. munn) forårsaket av blødning fra små blodkar. Gravide og ammende bør kun innta Super B6 i samråd med lege. Super B6-vitamintabletter kan inntas under graviditet og ammin. **melk**emengden kan nedsettes. Bør ikke anvendes til barn under 3 år uten legens anvisning. Bivirkninger: ikke vanlig (1-10 av 1000 personer) kan oppleve kvalme og/eller føleforstyrrelser. Sjeldent (1-10 av 10000 personer) kan oppleve mavesmerter og/eller lysførlsomhet. I till**egg** opplever ammende sjeldent brystspenning, brystforstørrelse og nedsatt **melk**emengde. Overdosering: Tabletten inneholder Pyridoxinhydrochlorid 50 mg (B6-vitamin) samt hjelpestoffene calciumhydrogenfosfatdihydrat, mikrokrystallinsk cellulose og magnesiumstearat. Pakning: 50 stk. Les alltid innl**egg**sedlen før bruk. MT nr. 6208993.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.