Nycoplus Magnesium + Calcium tabletter

1
Se alle produkter fra Nycoplus
Varenummer: 44402

Nycoplus Magnesium + Calcium er et kosttilskudd som bidrar til normal muskelfunksjon, normal benbygning og normale ledd.

Nycoplus Magnesium + Calcium er et kosttilskudd som er spesielt aktuelt for personer som trener mye. Magnesium bidrar til å vedlikeholde en optimal muskelfunksjon og kalsium bidrar til å vedlikeholde en normal og sterk benmasse. Produktet inneholder også kobber som opprettholder et normalt bindevev, mangan som bidrar til normal dannelse av bindevev samt C-vitamin som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon. Kombinasjonen av disse vitaminene og mineralene bidrar til en sterk og fungerende kropp som kan fungere optimalt i hverdagen.

Dosering:

Barn 11- 17 år: 1 tablett daglig
Voksne: 1 tablett daglig

Innhold: 100 stk

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Magnesium

175

mgVitamin C

37,5

mgKalsium

400

mgKobber

0,45

mgMangan

1,15

mgIngredienser:

Tabletthjelpestoff (cellulose), Maltodextrin, Tabletthjelpestoffer (hydroksypropylmetylcellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, silisiumdioksid, talkum), Fargestoff (titandioksid), Tabletthjelpestoffer (magnesiumsalter av fettsyrer, fettsyrer), Mineraler: kalsiumkarbonat, magnesiumoksid, mangansulfat, kobbersulfat, Vitamin: L-askorbinsyre

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Nycoplus
Varenummer: 44402

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.