BIosym Osteoform - 360 tabl.

BIosym Osteoform - 360 tabl.
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 6054

Osteoform fra Biosym er et spesiell kombinasjonspreparat med lett opptakelig kalsium, magnesium og vitamin D.

Osteoform sikrer optimalt opptak av kalsium i kroppen
Studier viser at de mest brukte kalsiumkildene - citrat og karbonat - tolereres og tas godt opp i kroppen av de fleste mennesker, forutsatt en normal magesyreproduksjon. Ved for lite magesyreproduksjon - som ofte oppleves blant eldre - tas citrat langt bedre opp enn karbonat.

Osteoform inneholder en spesiell kombinasjon av kalsiumcitrat og kalsiumkarbonat. Kombinasjonen er viktig, fordi citrat tas best opp i kroppen, mens karbonatet er kalsiumkilden med har størst naturlig mengde kalsium. I forbindelse med fremstillingsprosessen av Osteoform har vi kombinert de to kildene med hverandre, for å sikre at:

Kombinasjonen tas opp av kroppen like godt som om det ble utelukkende brukt citrat - uavhengig av magesyrenivå.

At det tas opp en større mengde kalsium enn om det ble utelukkende brukt citrat fordi karbonat er den rikeste tilgjengelige kilden til kalsium.

Kombinasjonen sikrer dermed optimalt opptak av størst mulig mengde kalsium - langt mer enn om kildene ble brukt individuelt.

Det økte opptaket og den økte mengden opptatt kalsium oppstår fordi de ulike kalsiumbindinger tas opp ved forskjellige pH-verdier.

Mage-tarmsystemets pH-verdier varierer hele veien ned gjennom fordøyelsessystemet. Dermed tas citrat og karbonat opp forskjellige steder i fordøyelsessystemet, avhengig av hvor pH-verdien er optimal. I praksis betyr dette at kombinasjonen av de to bindingene i Osteoform har en mye høyere absorpsjonsflate til rådighet gjennom fordøyelsessystemet enn om det kun ble brukt én enkelt kilde.

Resultatet er at både opptaket i kroppen og at mengden kalsium som absorberes økes.


Innhold: 360 tabletter

2 tabletter inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
Kalsium (carbonat/citrat) 400 mg
Magnesium (oxid/carbonat/citrat) 200 mg
D3-vitamin (Cholecalciferol) 20 µg
RI (ADT) = Anbefalt daglig tilførsel for voksne samt barn fra 11 år og eldre.
Ingredienser:

Kalsium (carbonat/citrat), Magnesium (carbonat/oxid/citra), D3-vitamin (cholecalciferol), Kalsiumkarbonat, Tricalciumcitrat, Magnesiumoksid, Magnesiumkarbonat, Trimagnesiumsitrat, Maltodekstrin (mais), Maisstivelse, Cholecalciferol (D3-vitamin), Konsistensmidler: Mikr. Cellulose, natriumstivelsesglycolat, Overflatebehandlingsmidler: Talkum, Vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, Hypromellose

Opphavsland: Danmark
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.
Inngår i kategoriene
Sammensatte mineraler
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.