Biosym CurcuSym Boost - 120 kapsler

Biosym CurcuSym Boost inneholder lettoptakelig gurkemeie
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 35232

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Biosym CurcuSym Boost med gurkemeie i en lettopptakelig form som gir en effektiv utnyttelse i kroppen.

CurcuSym BOOST fra Biosym inneholder et unikt bio-tilgjengelig gurkemeieekstrakt som for første gang i Norge åpner opp for å få et effektivt utbytte av gurkemeiens lovende terapeutiske virkninger. 

Den tørkede, pulveriserte roten av gurkemeie (Curcuma Longa L.) er kjent for dens gule farge og har en lang historie bak seg. Blant annet brukes gurkemeie i ayurvedisk behandling av forskjellige inflammatoriske tilstander. Curcumin utgjør hovedbestanddelen i gurkemeie. 

Standard gurkemeieekstrakt har en begrenset biotilgjengelighet i kroppen. Det blir omdannet i kroppen til curcumin men metaboliseres raskt i leveren og utskilles i urinen. Det gir en begrenset konsentrasjon av curcumin i blodbanen samt videre distribusjon til vev og organer. 

I CurcuSym BOOST brukes en unik form av gurkemeie som har vist en imponerende biotilgjengelighet hele 185 ganger høyere enn standard gurkemeieekstrakt. Det svarer til at man skal ta 75 kapsler med 100 mg. standard gurkemeieekstrakt for å oppnå samme dose-effekt som ved inntak av 1 kapsel CurcuSym BOOST.  

I tillegg opptas CurcuSym BOOST opp til 7 ganger raskere enn normal gurkemeieekstrakt, og er aktiv i kroppen i 24 timer hvor normal gurkemeieekstrakt skilles ut på mindre enn 2 timer. 

CurcuSym BOOST inneholder et unikt biotilgjengelig ekstrakt av gurkemeie og dets aktive virkestoff curcumin som bidrar til vedlikeholdelse av ledd, samt for en normal funksjon av leveren og fordøyelsessystemet. 

Dosering:
1-2 kapsler daglig

Innhold 2 kapsler
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
Gurkemeie ekstrakt 500 mg
- Herav Curcumin 30 mg
Vitamin C 40 mg
Vitamin D3 5 µg
RI (ADT) = Anbefalt daglig tilførsel for voksne samt barn fra 11 år og derover.
Ingredienser:

Ekstrakt av gurkemeue (Curcuma longa L. rod, polysorbat 80), L-ascorbinsyre, Cholecalciferol (D3-vitamin), Vegetabilsk kapsel: Hydroxypropyl methylcellulose

Opphavsland: Danmark
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.