Gerimax Blå Daglig Energi - 150 stk.

Gerimax Blå Daglig Energi - 150 stk.
Se alle produkter fra Gerimax
Varenummer: 1019

Gerimax Blå Daglig Energi gir overskudd og ny energi!

Ginseng Blå Daglig Energi er din energitablett med ginseng samt de mineralene og vitaminene som er viktigst for oss i hverdagen

Ginseng Blå gir deg ny energi til både kropp og hjerne og er laget av høyeste kvalitet Panax Ginseng C.A. Meyer. Gerimax daglig energi inneholder hele 12 vitaminer, 9 mineraler og 8 mg ginsenosider, som bidrar til å minske tretthet og utmattelse, samt opprettholde ditt immunforsvar. 

  • Gingseng gir styrke og energi
  • Motvirker tretthet
  • Ginseng øker den fysiske og mentale prestasjonsevnen

Hva er ginseng?

Ginseng har vært brukt som naturmiddel i Østen i mer enn 2,000 år. Den mest vanlige ginsengtypen er koreansk ginseng, Panax ginseng, som også omfatter japansk, vietnamesisk og amerikansk ginseng, mens sibersk (russisk) ginseng tilhører en helt annen plantefamilie inneholder ikke saponiner (ginsenosider/eleutherosider). 

Hva er ginsenosider?
Ginsenosider er den aktive bestanddelen av panax ginseng. De ulike ginseng familiene (japans, asiatisk og amerikans) inneholder ulike ginsenosider, i tillegg til at innholdet av ginsenosider påvirkes av miljømessige faktorer. 

Dette produktet har et høyt innhold av ginsenosider, da det inneholder 8 mg ginsenosider. Man regner et innhold på 4-5 mg som middels og et innhold på 2 mg som lavt. 

Ginseng anbefales ikke i disse tilfellene:

  • Overfølsomhet overfor ginseng
  • Før en planlagt operasjon. Ginseng påvirker blodsukkeret og man anbefaler å instille bruken enest en uke før en planlagt operasjon
  • Hvis det ikke forekommer komplikasjoner kan man ta ginseng igjen en uke etter operasjonen
  • Naturmidler kan påvirke behandling med medisin eller legemidler, det anbefales derfor at du snakker med din lege før du overveier å ta ginseng. Dette gjelder spesielt pasienter som tar blodtrykksmedisin, digoxin, diabetikere samt blodfortynnende medising.

Daglig dosering:

1 tablett daglig til voksne over 15 år. Inntas i forbindelse med et måltid. Anbefalt daglig dose skal ikke overskrides. Hver 3. måned anbefales det at man holder en pause på 2-3 uker. 


Innhold 150 tabletter

Deklaration pr. daglig dosis 1 tablett:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Vitamin A

400

µg

Vitamin D

10

µg

Vitamin E

12

mg

Vitamin C

80

mg

Thiamin (B1)

1,1

mg

Riboflavin (B2)

1,4

mg

Niacin

16

mg

B6

1,4

mg

Folsyre

200

µg

Vitamin B12

2,5

µg

Biotin

50

µg

Pantotensyre

6

mg

Magnesium

225

mg

Jern

14

mg

Sink

10

mg

Kobber

1

mg

Selen

55

µg

Jod

150

µg

Ginseng ekstrakt (Panax ginseng C.A. Meyer)

100

mg

Ginseng ekstrakt inneholder ginsenosider

8

mg

Lecitin

50

mg

*RI = Referanseinntak
Ingredienser:

Magnesiumhydroksid, ginsengekstrakt, L-ascorbinsyre, Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose), lecithin (fra soja), Ferrofumarat, Maltodekstrin, Overflatebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose), Magnesiumsalter av fettsyrer, Shellak, Carnaubavoks, Maisstivelse, DL-α-tocopherylacetat, Sinkoksyd, Kalsium-D-pantothenat, Hydroksypropylmetylcellulose, Cuprisulfat, farvestoff (jernoksider og jernhydroksider), Riboflavin, Riboflavin, Thiaminmononitrat (vitamin B1), Retinylacetat, Pteroylmonoglutaminsyre, Kaliumjodid, Natriumselenit, D-biotin, Cholecalciferol (D3-vitamin), Cyanokobalamin

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.