Weleda Sensitive Cleansing Lotion - 75 ml

1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Sensitive
Varenummer: 754

Weleda Sensitive Cleansing Lotion – Mild rengjøring for sensitiv hud

Weleda Sensitive Cleansing Lotion er en mild og lett rensemelk til ansiktet, som er den perfekte pleie til følsom hud. Rensemelken er lett og mild mot huden, og renser huden effektivt, men mildt og skånsomt for å passe på din sarte hud. Rensekremen kan med fordel tilføyes til din daglige hudpleierutine, da den har nærende egenskaper, og hjelper med å gjenopprette hudens naturlige fukt- og fettbalanser.

Virkning:
Nøkleingrediensen i den deilige kremen er mandelolje laget på økologiske mandler, som er proppet med vitaminer, mineraler og umettede fettsyrer, som nærer huden og gjør den babymyk. Oljen har en beroligende effekt og stabiliserer hudens beskyttende lag samtidig med å ha en fuktgivende virkning helt inn i de dypere lagene. Derfor er mandelen den perfekte ingrediens når tørr og sensitiv hud skal behandles. Kremen er også tilsatt plommekjerneolje som også nærer og fukter huden på en skånsom måte.

Etter bruk vil din hud etterlates myk og velpleid. 82% av testpersoner synes produktet har gode rensende egenskaper, og 90% finner den ytterst behagelig - din hud vil altså takke deg for å bruke den milde rensemelk. Produktet er parfymefri og flere dermatologiske tester erklærer den velegnet til følsom og allergisk hud. 


Egenskaper

  • Renser huden effektivt
  • Er mild og skånsom mot huden
  • Har en lett konsistens
  • Nærer og fukter huden
  • Gjenoppretter hudens naturlige fettbalanse
  • Parfymefri


Anbefalt bruk

Cleansing Lotionen brukes om et allminnelig renseprodukt. Den kan brukes daglig både morgen og kveld før påføring av andre hudpleieprodukter, og er også ytterst velfungerende som en skånsom makeupfjerner – dog ikke i øyenområdet.

Det kan anbefales å bruke rensemelken sammen med andre produkter fra Weleda Sensitive-serien.


Innhold: 75 ml.

Ingredienser:

Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate SE, Alcohol, Frøolje fra Prunus Domestica (plomme), Xanthan Gum, Lactic Acid

Opphavsland: Tyskland

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Sensitive
Varenummer: 754

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.