Beauté Pacifique Line Combat Fluid - 15ml

1
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4930

Line Combat Fluid fra Beauté Pacifique virker avslappende på de ansiktsmusklene som forårsaker uttrykkslinjer ved sammentrekning av huden

Line Combat Fluid utjevner hudens landskap slik som bevegelses- og mimikklinjer, folder og furer, litt som et strykejern. 

Line Combat Fluid inneholder to typer A vitamin som virker anti-age og strukturbevarende i hele hudens dybde. Kremen virker primært ved å få hudens underliggende "stivnede" muskler til å slappe av. Dette fungerer perfekt sammen med den struktur forbedrende A-vitamin øyekremen. 

Line Combat Fluid inneholder også mikroskopiske perler som sender lys ut fra de dypeste linjene slik at de visuelt virker mindre. 

Slik virker Line Combat Fluid:

  • Virker som en neuroblocker
  • Glatter ut som Botulinum Toxin
  • Lyser opp i mørke bevegelseslinjer
  • Aktivt kollagenoppstrammende

Slik bruker du Line Combat Fluid fra Beauté Pacifique

Bruk kremen hver morgen og kveld på ren hud. Den optimale effekten får du hvis du påfører kremen to ganger rett etter hverandre. Første gang masserer du kremen inn med sirkulære bevegelser, så venter du et par minutter, og så masserer du inn andre omgang krem med sikk-sakk bevegelser på tvers av linjene slik at en liten mengde krem etterlates i bunnen av linjene. Vent så et øyeblikk, og påfør deretter Beauté Pacifique Vitamin A anti-age krem og/eller fugtpleie.

Innhold: 15 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 4930

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.