Naturfarm Vegan Leppebalsam - 10 g

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Vegan
Varenummer: 38794

Naturfarm Vegan - Naturlig leppebalsam med rabarbra

Rabarbra Leppebalsam fra Naturfarm Vegan er et naturlig leppepleie-produkt som mykgjør og beskytter dine lepper. Balsamen har en beskyttende effekt på leppene og bidrar samtidig til å fjerne revner og sprekker i tørre lepper.

Leppebalsamen er fremstilt av 100% naturlige råvarer og inneholder blant annet økologisk olivenolje og sheasmør. Sheasmør har fantastisk pleiende egenskaper, og brukes i produkter over hele verden. Sheasmør vedlikeholder elastisiteten i leppene og reduserer irritasjon. Kombinasjonen av de to ingredienser gjør at leppenes fuktighet gjenskapes samtidig med at de gjøres deilig myke. Rabarbrainnholdet i leppebalsamen gjør at produktet har et høyt innhold av A- og C-vitamin, som gir fukt.

Produktet er perfekt til deg som plages med tørre lepper, eller deg som bare ønsker å pleie dine lepper litt ekstra. Balsamens størrelse gjør at produktet passer godt i vesken eller lommen.

Om merket:
Naturfarm Vegans produkter er danskproduserte, og inneholder kun økologiske og naturlige ingredienser. Produktene er 100% veganske, parfymefri, og deres emballasje har et nydelig og naturlig look. 

Egenskaper

 • Fjerne sprekker og revner i tørre lepper
 • Beskytter og fuktiggjør leppene
 • Fetter ikke
 • Egnet til alle
 • Inneholder 100% naturlige ingredienser
 • Inneholder kun naturlige oljer
 • Inneholder peppermynte
 • 100% vegansk

Anbefalt bruk

Rabarbra Leppebalsam kan brukes av alle, og er især velegnet til å pleie og reparere tørre lepper. Produktet kan brukes ved behov, og mengden tilpasser du også selv ved bruk. Det anbefales å bruke produktet daglig for optimal pleie av dine lepper. 

Innhold: 10g

Ingredienser

Ricinus Communis Seed Oil (Castor), Olea Europaea Fruit Oil (Oliven)*, Helianthus Annuus Seed Cera (Solsikke), Butyrospermum Parkii Oil (Shea), Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba), Butyrospermum Parkii Butter (Shea), Aroma, Glyceryl Oleate, Rheum Rhaponticum Root Extract (Rabarber), Propanediol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil (Solsikke), Olea Europaea Oil Unsaponifiables (Oliven), Ascorbyl Palmitate, Aqua

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
 1. Personlig pleie
 2. Hudpleie
 3. Leppepleie
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Vegan
Varenummer: 38794

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.