Eucerin Acute Lip Balm - 10 ml

Eucerin Acute Lip Balm - 10 ml
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varenummer: 37862

Eucerin Acute Lip Balm inneholder en kombinasjon av unike ingredienser som aktivt hjelper tørre og sprukne lepper

Eucerin Acute Lip Balms ative ingredienser virker beroligende, reduserer rødme og irritasjon samt bidrar til leppenes naturlige regenerering og fremmer heling. Leppene etterlates fuktet, myke og glatte.

Eucerin Acute Lip Balm er også velegnet til bruk på huden rundt om munnen og behandler effektivt lip-lick eksem eller tørre lepper forårsaket av medisinsk behandling.

Egenskaper

  • Lindrer raskt tørre lepper
  • Effektiv til tørre lepper forårsaket av medisinsk behandling
  • Etterlater leppene rehydrert og myke
  • Inneholder ikke parfyme og konservering

Aktive ingredienser

Panthenol omdannes til Pantothensyre (et B Complex Vitamin) i huden og forbedrer hudregenerering og reparasjon. Dermed lindres symptomene på hudirritasjon vesentlig, som tørrhet, ruhet og rødme.
Dexpanthenol er også en effektiv fuktgiver som hydrerer det ytterste laget av huden og hjelper med å redusere vanntap.
Glyserol, også kalt glyserin, er fargeløs, luktfri og ikke-toksisk. Glyserol er en fuktighetsbevarende ingrediens som hjelper med å tiltrekke vann og sikre langvarig beskyttelse og pleie.
Licochalcone A er en kraftig antioksidant, som har anti-inflammatorisk og hud-beroligende egenskaper. Det stammer fra roten av ​​den kinesiske lakrisplantasje (Glycyrrhiza Inflata) som naturlig er i stand til å beskytte sine celler mot for mye sollys. Når det brukes i hudpleieprodukter, arbeider Licochalcone A for å redusere inflammasjon og nøytralisere frie radikaler som påvirker hudcellene negativt og fremskynder aldringsprosessen.
Primrose Oil er en naturlig planteolje som har et høyt innhold av omega-6 fettsyrer - linolsyre og gamma-linolensyre. Disse hjelper med å stabilisere hudens naturlige beskyttelsesbarriere og redusere fukt tap.
Gluco-glyserol er en kombinasjon av glyserol og glukose. Gluko-glyserol stimulerer dannelsen av ​​Aquaporin 3 (AQP3) i menneskets hudceller, hvilket øker antallet av aquaporiner. Aquaporiner styrer vannoverførsel inn og ut av cellene. Jo flere AQP3 det er, desto bedre er fordelingen av ​​fukt i de dypere lag av huden.
Urea produseres naturlig i huden og er en del av den naturlige fuktighetsfaktor (NMF), som regulerer hudens fuktinnhold. Urea er i stand til å binde fukt i det ytterste laget av huden. Samtidig har det også anti-kløe og anti-mikrobielle egenskaper. Som følge herav beroliges og utglattes hudens overflate.
Ceramider er viktige lipider i den hydrolipide film (som beskytter de ytre lag av huden). Produseres naturlig i sunn hud, de styrker hudbarrieren og hjelper med til å forhindre fukttap som følge av fordamping og holder ut med irritasjon som kan forårsake betennelse og kløe.

Anbefalt bruk

Eucerin Acute Lip Balm påføres alltid helt tørre lepper eller hudområder og i et tynt lag. Balmen kan brukes så ofte som nødvendig.

Innhold

10 ml.

Octyldodecanol  
C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate  
Ricinus Communis Seed Oil  
Caprylic/Capric Triglyceride  
Glycerin  
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2  
Panthenol or Dexpanthenol  
Aqua  
Butylene Glycol  
Polyglyceryl-3 Diisostearate  
Butyrospermum Parkii Butter  
Hydrogenated Castor Oil  
Glycyrrhiza Inflata Root Extract  
Calcium Pantothenate  
Tocopheryl Acetate  
Oenothera Biennis Oil  
C20-40 Alkyl Stearate  
Cera Alba  
Magnesium Stearate  
Magnesium Sulfate  
BHT 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.