Locobase Repair - 100 g.

1
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 2128

Locobase brukes på svært tørr og skadet hud.

Locobase er et hudpleie produkt med høyt fett innhold (63%) som aktivt reparerer skadet hud og raskt gjenoppbygger hudens normale barrierefunksjon. 

Fettkremen fukter og mykgjør huden slik at tørr og irritert hud pleies og forbedres. Produktet er veldig drøy i bruk og er spesiselt godt egnet til pleie av problemhud for eksempel ved eksem, da bruk av Locobase Repair vil holde huden sunn, fuktet og smidig. 

Velegnet til sensitiv hud

Locobase inneholder verken parfyme, konserveringsmidler eller fargestoffer og kan derfor trygt brukes av både barn og voksne. På grunn av den milde formuleringen er produktet svært godt egnet til de som har sensitiv hud, eller som har risiko for kontaktallergi. 

Bruk

Kan brukes overalt på kroppen, hender og føtter, samt i ansiktet. Bruk kremen på problemområder - for eksempel ved irritert, ekstra ru og tørr hud, samt ved atopisk eksem.

Brukes etter behov og har virkning i cirka 24 timer - påfør deretter et nytt lag om nødvendig. Har du bruk for en mindre mengde, eller ønsker du å have Repair kremen i vesken, eller med på ferie? Da kan du velge en variant på 30g eller 50g.

Ingredienser

Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Cera Carnauba, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitic Acid, Tromethamine, Carbomer.

Innhold: 100g

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 2128
Asthma Allergy Nordic
Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.