Helosan salve - 300g

1
Se alle produkter fra Helosan
Varenummer: 1654

Helosan er en salve som inneholder fuktighetsbevarende og mykgjørende midler (bl.a. glycerol). Den inneholder ingen parfymer eller fargestoffer, og har en frisk duft som kommer fra eukalyptusolje.

Fettstoffet i Helosan er parafinolje. På grunn av sitt høye innhold av hud-identisk barriere fettstoff er salven spesielt egnet for tørr, sensitiv og irritert hud - såre babyrumper, etc. Den er også egnet for svært tørr eller flassende hud. Helosan legger seg som et midlertidig "lokk" på huden slik at fordampningen reduseres, og huden får tid til å hele og bli motstandsdyktig mot ytre påvirkninger.

I overhudens tynne fettlag lever det mikroorganismer som bl.a. bidrar til å uskadeliggjøre inntrengende bakterier. Disse mikroorganismene trives på hudens naturlige, litt sure, overflate. Vasking med vanlig såpe resulterer i et basisk miljø som ødelegger miljøet for mikroorganismene for en periode. Helosan stimulerer og beskytter hudens egne bakterieflora og hjelper huden med å bekjempe mindre infeksjoner.

Selv om Helosan er en salve, inneholder den også vann, som gjør at den er lettt å smøre på og trenger inn i huden. (Helosan kan vaskes bort med vann og en mild såpe).

Helosans innhold av både vann og fett gjør at den også er velegnet til å bruke i kaldt vær - for å beskytte små barns sarte kinn om vinteren eller for vinteridrettsutøvere. Den beskytter hudens egen fettlag fra frost og kulde, men i lavere temperaturer reduseres hudens egen fettproduksjon, og huden må derfor mates med fett. Hvis du er ute i kaldt vær er det også viktig å unngå at huden blir våt. Huden trenger å puste og svetten må ha mulighet til å komme ut. Helosans spesielle sammensetning av vann og fett fører til at huden får puste og svettefunksjonen fungerer for fullt. Helosan kan brukes over hele kroppen - men er spesielt egnet for den daglige pleie av utsatte steder som hender, føtter, albuer og knær.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Helosan
Varenummer: 1654

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.