Beauté Pacifique Bodylotion - Tørr Hud - 200 ml

Beauté Pacifique Bodylotion - Tørr Hud - 200 ml
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 919

Deilig bodylotion fra Beauté Pacifique lindrer tørr, skadet, irriterende eller solbrent hud

Meget god body lotion fra Beauté Pacifique for personer med tørr hud. Om vinteren er den meget god til de fleste hudtyper siden huden normalt vil oppleves tørrere om vinteren.

Ekstra fuktighetsgivende lotion. Det er dokumentert at denne body lotion øker hudens fuktnivå med inntil 65% etter 30 dagers behandling. Åtte av ti har vurdert produktet til å være det beste de har prøvd. På grunn av det høye innholdet av A-vitamin og squalane er denne body lotion også spesielt velegnet til kosmetisk behandling av ekstraordinær tørrhet ved for eksempel eksem og psoriasis. Virker lindrende og pleiende på irritert og solskadet hud. 

Passer til:

  • Tørr hud
  • Irritert hud
  • Solbrent hud
  • Vinterhud
  • Eksem og psoriasis

Egenskaper:

  • Hever fuktnivået og gjør huden bløt og myk i mange timer
  • Anti-age produkt til hele kroppen
  • Tilfører naturlig Squalane og A vitamin som gjør huden mer robust
  • Særdeles egnet til hud med alvorlig tørrhet og irritasjon

Hovedingredienser og deres virkning:

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud. 

Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalane meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte 

Glycyrrhiza Glabra Extract er ekstrakt fra lakrisrot. Har en effektiv beroligende virkning på irritert og sensitiv hud.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetsgiver, som også er i stand til å redusere fine linjer og rynker. 
 
Tokoferylacetat er et derivat av E-vitamin som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremer mot frie radikaler.

Retinylpalmitat er en kilde til stabil A-vitamin som vi har formulert til å være svært aktiv - både under lagring og når den påføres huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan A-vitaminen arbeide ned gjennom huden i mengder som er tilstrekkelige til å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapt kollagefiberstruktur. Dette reduserer rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vår patenterte kombinasjon av squalane, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, har A-vitamin en unik anti-age effekt. 

Bruk:

Påfør etter behov på tørr og irritert hud. Huden blir lindret øyeblikkelig. 

Innhold: 200 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.