Weleda Skin Food Body Butter - 150 ml.

Weleda Skin Food Body Butter - 150 ml.
Weleda Skin Food Body Butter - 150 ml.
Weleda Skin Food Body Butter - 150 ml.
Weleda Skin Food Body Butter - 150 ml.
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 36408

Weleda Skin Food Body Butter til intensiv pleie av veldig tørr hud

Skin Food Body Butter er en rik og tykk kroppskrem fra Weledas prisvinnende Skin Food serie. Kremen pleier huden intensivt, og sørger for at din holder seg fuktig, så uttørking ikke skjer. Kremen har en rik konsistens, men absorberes hurtig i huden så de dypere hudlagene pleies og fuktes.

Den deilige kremen er basert på naturlige ingredienser som for eksempel kakao- og sheasmør som har fantastisk fuktivende og pleiende egenskaper og samtidig er fylt med gode vitaminer. Den er tilsatt stemorsfiol- morgenfrue- og kamilleekstrakt, som sørger for å holde på hudens fukt og gi huden en sunn og frisk glød. Kremen har en frisk og behagelig duft av lavendel og sitrus, sammen med en søt aroma fra benzoinbusken.

Ved bruk av Skin Food Body Butter vil du være fri for ru og tørr hud, og huden vil etterlates gjennomnæret og fuktig hele dagen. Kremen er det perfekte kjøp hvis du har lyst til å pleie kroppen med en ekstra lekker krem. Kremen er Natrue merket, inneholder organiske ingredienser og er til og med Vegan. 

Fordeler:

  • Hurtigvirkende fuktpleie til huden
  • Beskytter huden mot uttørking og bevarer fukten
  • Rik tekstur, enkel å bruke og rask absorbert
  • Gir intensiv pleie og næring til tørr hud
  • Kremaktig konsistens med kakaosmør og sheasmør

Anbefalt bruk:

Weleda Skin Food Body Butter kan brukes av alle hudtyper, men er især anbefalt til deg med tørr- eller meget tørr hud. Produktet brukes som en allminnelig krem hver gang behovet oppstår. Kremen masseres inn i huden så den kan absorberes grundig.  


Innhold: 150 ml.

 Water Helianthus Annuus Seed Oil Theobroma Cacao Seed Butter Glycerin Glyceryl Stearate Butyrospermum Parkii Butter Stearic Acid Palmitic acid Pentylene glycol Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Chamomilla Recutita Flower Extract Calendula Officinalis Extract Viola Tricolor Extract Alcohol Betaine Carrageenan Xanthan Gum Lactic Acid Glyceryl Caprylate Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate Fragrance* 1 Limonene* 1 Linalool* 1 Benzyl Benzoate* 1 Geraniol* 1

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.