Body Scrub

Skjem bort deg selv og kroppen din med en deilig og mykgjørende kroppsskrubb som fjerner døde hudceller og stimulerer blodsirkulasjonen. Vil du vite mer om body scrubs – hvordan du bruker dem og hvilken du skal velge? Hopp ned og les mer her:

Hva er en kroppsskrubb? | Hvordan brukes en kroppsskrubb? | Den beste kroppsskrubben | Salt body scrub | Sugar body scrub

68 Produkt(er)

Hva er en kroppsskrubb?

Trenger kroppen din velvære og pleie, er en kroppsskrubb helt perfekt! Du finner et stort utvalg av ulike kroppsskrubber, men felles for dem alle er at de skrubber og eksfolierer huden din ved hjelp av små korn og ulike nærende ingredienser. Hensikten med en kroppsskrubb er å stimulere blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller, slik at huden fremstår frisk, strålende og myk.


Hvordan brukes en kroppsskrubb?

Når du skal bruke kroppsskrubben din, må huden være våt eller fuktig – derfor anbefaler vi at du bruker skrubben når du er i dusjen. Påfør et jevnt lag over hele kroppen med sirkulære bevegelser, og ta deg tid til å massere kroppsskrubben inn i huden. Etter skrubbingen skyller du av bodyscrubben, og avslutter med en deilig og mykgjørende bodylotion. Bruk kroppsskrubben 2-3 ganger i uken for en myk og sunn hud. Det er lurt å la den ligge i dusjen slik at du blir minnet på å bruke den.


Finn den beste kroppsskrubben

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge den beste kroppsskrubben når utvalget er så stort. Derfor vil vi her presentere deg for noen av de mest populære ingrediensene, slik at du kan finne den kroppsskrubben som passer dine behov. Du finner alt du trenger; enten du er ute etter en kroppsskrubb til ansiktet, en kroppsskrubb mot cellulitter, eller en kroppsskrubb for ultimat selvpleie.

Flere kroppsskrubber inneholder olje, som bidrar til at huden blir myk og forblir elastisk. For eksempel vil du kunne støte på ingredienser som mandel- og rapsolje i Badeanstaltens kroppsskrubb, mens flere av Urtekram-kroppsskrubbene er formulert med organiske oljer fra f.eks. jojoba, kokos og mandel.

Salt body scrub

En kroppsskrubb med salt er grovere, og er derfor perfekt for tørr hud på føtter, knær, albuer. Fordelen med en salt body scrub er at mineralene i saltet virker rensende, mens de grove saltkornene gir en god og effektiv behandling av døde hudceller og blodsirkulasjon. Hos Med24.no finner du flere skrubber som inneholder salt:

  • Bondi Sands Coconut & Sea Salt Body Scrub
  • Urtegaarden Saltskrubb
  • Ecooking Bodyscrub 01
  • Badeanstalten Bodyscrub Nektar

I tillegg finner du også skrubber fra AHAVA som inneholder salt fra Dødehavet. Dette er kjent for å være ekstra effektivt for huden, og brukes også ofte som behandling mot psoriasis, på grunn av dets helbredende og anti-inflammatoriske egenskaper.

Sugar body scrub

En kroppsskrubb med sukker er mildere enn en saltkroppsskrubb. Derfor kan en sukkerskrubb også brukes i ansiktet, der huden er mer sensitiv. Hvis huden din trenger en mildere, men likevel nærende skrubb og peeling, er en sukkerkroppsskrubb perfekt. I vårt store utvalg finner du flere gode kroppsskrubber med sukker, prøv for eksempel:

  • Meraki Sugar Oil Body Scrub
  • Nuxe Reve De Miel Bodyscrub
  • Sunday Rain Rose Body Scrub

Coffee body scrub

Kaffegrut kan også brukes til å fjerne døde hudceller fra huden, og koffeinen har samtidig anti-inflammatoriske egenskaper og inneholder antioksidanter. Hos Med24.no kan du kjøpe de miljøvennlige kaffekroppsskrubbene fra UpCircle, som er laget av overflødig Arabica-kaffegrut og chai-krydder.

Du kan også prøve å lage en hjemmelaget kroppsskrubb med kaffe. Det kan være et fint DIY-prosjekt til helgen eller ferien, og du kan enkelt kjøpe de fleste ingrediensene her på Med24.no

Body scrub oppskrift

Ingredienser:

• 5 ss. Kaffegrut
• 5 ss. Kokosolje – kan også være mandelolje
• 4 ss. Rørsukker
• Dråper av valgfri eterisk olje

Bland alle ingrediensene sammen og oppbevar din hjemmelagde kroppsskrubb i en lufttett beholder.

Utforsk vårt store utvalg av kroppsskrubber som kan gi deg den pleien og velværet du fortjener. Enten du leter etter en kroppsskrubb til et deilig hjemmespa, eller en kroppsskrubb som effektivt eksfolierer døde hudceller, finner du body scruben som dekker dine behov hos oss!


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.