Badeanstalten

69 Produkt(er)

Skjem deg bort med lekre produkter fra BADEANSTALTEN

Vi skal være gode på jobb, vi skal være gode foreldre, gode ektefeller og gode venninner – hele tiden og alltid.

Det fører til at man blir stresset. Stressforeningen er faktisk så stresset at tusenvis av oss er sykemeldte på grunn av det, og mange flere går rundt med symptomer på stress.

Det kan være mange faktorer som ligger til grunn for at vi blir stresset, men nettopp derfor er det viktig å ha en grunnregel – om enn vi er stresset eller bare har det travelt som alltid – at vi husker å skjemme bort og prioritere oss selv en gang imellom.

Man skal ikke ha dårlig samvittighet når vi tar oss en kveld, eller en hel helg for oss selv som kun handler om oss selv og våre behov.
Det finnes mange måter å gi litt ekstra pleie til seg selv. F.eks. med et herlig spa-opphold eller en helgetur på hotell med mannen. Men det kan også gjøres i en mindre skala og det er likeså viktig at vi husker på å prioritere oss selv også i hverdagen.

Her på Med24.no har vi mange produkter som gir deg mulighet til nettopp dette – pleie deg selv. Spesielt produktene fra Badeanstalten er skapt til de små pusterommene i hverdagen som gir oss overskudd til resten av uken.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.