Beauté Pacifique Mild bade- og dusjgele - 200ml

Beauté Pacifique Mild bade- og dusjgele - 200ml
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 918

Gel Doux Veritable er en ekstra mild bade- og dusjgele fra Beauté Pacifique

Denne bade -og dusjgelen er sammensatt av ingredienser som renser huden uten å tørke den ut. Mildere mot huden enn rent vann, men likevel meget effektiv. Kan brukes på den mest sensitive hud. Etterlater huden ren og myk - klar for fuktighetsgivende bodylotion.

  • Usedvanlig mild mot huden - mindre irriterende enn rent vann!
  • Kan brukes på sart og følsom hud hver dag
  • Inneholder sitrusekstrakt som gir huden en frisk og oljefri overflate
  • Tørrer ikke ut huden

Hovedingredienser:

Disodium Laureth Sulfosuccinate er et meget mildt overflateaktivt middel som spiller en viktig rolle i den kompleks gruppen av vaskeaktive stoffer i våre oppskrifter for ekstremt milde rengjøringsprodukter.

Cocoamide DEA gjenoppretter hårets naturlige glans og hindrer uttørking av håret.

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.

PEG-7 Glyrerol Cocate er et annet meget mildt overflateaktivt middel som spiller en viktig rolle i den komplekse gruppen av vaskeaktive stoffer i våre oppskrifter for ekstremt milde sjampoer.

Natrium Laureth Sulfate er et meget mildt overflateaktivt middel og spiller også en viktig rolle i den komplekse gruppe av vaskeaktive stoffer i våre oppskrifter for ekstremt milde sjampoer.


Innhold: 200 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.