Australian Bodycare Foot Spray - 150 ml

1
1
1
Varenummer: 37235

Australian Bodycare Foot Spray - nøytraliserende spray mot sure tær

Foot Spray fra Australian Bodycare er en enkel og rask løsning på sure føtter. Fotsprayen inneholder tea tree olje som har en antiseptisk virkning, og effektivt dreper de bakteriene som kommer til å lukte. En enkel og effektiv løsning på fuktige og illeluktende tær. Oljen hemmer også svetteproduksjonen, så du unngår å få fuktige føtter.

Det sitter veldig mange svettekjertler under foten, så det er helt normalt å lide av sure tær. Men det betyr ikke at det ikke er irriterende i hverdagen. Fuktige tær kan lett lukte, noe som kommer av at svetten reagerer med de naturlige bakteriene som sitter på føttene. Denne reaksjonen danner det vi kaller smørsyre, og det er denne som gir den karakteristiske, ubehagelige duften.

Egenskaper:

  • Reduserer forekomsten av sure tær
  • Reduserer forekomsten av fuktige føtter
  • Antiseptisk
  • Vegan
  • Fri for parfyme
  • Dermatologisk testet
  • Holder føtte0ne friske
  • Inneholder tea tree olje

Anbefalt bruk:

Ristes godt før bruk. Spray et jevnt lag på rene føtter og tær fra 10-15 cm avstand. Sørg for å spray på fotsålene og mellom tærne.


Innhold: 150 ml.

Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Butylene Glycol, Glycerin, 4-Terpineol, Menthol, Benzalkonium Chloride, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

Ingredienser:

Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Butylene Glycol, Glycerin, 4-Terpineol, Menthol, Benzalkonium Chloride, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (tea tree)

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Varenummer: 37235

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.