Australian Bodycare - Hudpleie med Tea Tree OilKjøp Australian Bodycare - det naturlige valg! Australian Bodycare eller ABC som pleieserien også kalles er basert på den unike olje - Tea Tree Oil. Tea Tree Oil fra Australian Bodycare har den gode egenskapen at den medvirker til å gjenopprette hudens normale bakterieflora og heler huden uten å skade den normale celleveksten. Oljen blir derfor ofte brukt i produkter mot kviser og uren hud. Australian Bodycare inneholder ikke parabener.

115 Produkt(er)

Skap sunn og naturlig hud med Tea Tree Oil

Australian Bodycare er en særdeles kjent distributør av Tea Tree Oil-pleieserien ABC – en unik olje som gjennom tiden har vært benyttet av Australias egne aboriginere for sin sopp- og bakteriedrepende effekt. Med Tea Tree Oil-pleieserien ABC får du en tea tree oil basert på melaleuca og alternifolia. Disse to signifikante stoffer gjør ABC Tea Tree Oil-serien, ut av de over 110 forskjellige unike Tea Tree Oljer som finnes, dokumentert som den Tea Tree Oil med mest nytte for sunn hud. Australian Bodycare’s produkter hjelper bl.a. mot usunn hud, mens de også medvirker til å gjenoppbygge hudens normale bakterieflora, så huden heles, uten det skader den normale cellevekst.

Og så inneholder Australian Bodycare ingen parabener! 

På Med24.no er vi meget stolte over å ha Australian Bodycare som et av de mange kvalitets produktbrands vi distribuerer videre til våre kunder. 

Du finner alle produkterne fra Australian Bodycare her, men nedenfor har vi utvalgt noen av våre egne favoritter. 

ABC Bodylotion med Tea Tree Oil
Med ABC bodylotion med Tea Tree Oil får du en pleiende bodylotion som er velegnet til alle hudtyper. Især er ABC Bodylotion effektiv til behandlingen av øm, tørr og revnet hud. Bodylotionen har videre en beroligende effekt mot svie og kløe, og kommer du til å sitte litt for lenge i solen, så fungerer ABC bodylotion også som en pleiende og avkøjlende aftersun-krem.

Facial Wash
"Jeg kan kun anbefale å bruke denne ansiktsvask fordi den virker behagelig på huden. Huden blir smidig og samtidig dufter den av tea tree oil”.

Anmeldelsen av ABC facial wash 0,9% Tea Tree Oil er fra Martin Clausens på vår hjemmeside. Og denne ABC facial wash er da også en av våre mest populære Tea Tree Oil-kremer. Den evner nemlig å bevare hudens naturlige glød med sin hudvennlige PH-verdi. ABC Facial Wash fjerner urenheter og forebygger bakterievekst, uten at den går inn og uttørke huden. Ved bruk skal du bare huske å fukte huden iførst og så vaske lett med Facial Wash. Fjern deretter med lunkent vann, men unngå områder omkring øynene.

Facial Cream
En annen av våre populære produkter fra Australian Bodycare er ABC facial cream. Det skyldes flere ting. For det første er det en nærende ansiktskrem med Tea Tree Oil som raskt absorberes og tilfører huden fukt og energi, og så passer kremen til alle hudtyper. Så kommer den med en lett konsistens som med sine naturlige oljer lar huden puste. Kremen kommer samtidig med aloe vera, hvilket gir den en beskyttende og beroligende effekt på huden, alt imens hudens naturlige balanse vedlikeholdes. 


Om Tea Tree Oil

Tea Tree Oil er en naturlig, eterisk olje som ved dampdestillasjon utvinnes av bladene fra det australske tre, Tea Tree - offisielt kjent som Melaleuca alternifolia. Oljen er sopp- og bakteriedrepende, og har den helt unike egenskap at den gjenoppretter hudens normale bakterieflora og heler huden uten å skade dens normale celle- og vevsvekst

Melaleuca alternifolia vokser i et begrenset område på 50 kvadratkilometer i den nordøstlige del av New South Wales i Australia, et lavtliggende og fuktig regnskogsområde omkring Lismore. Det er det naturlige vekststedet for treet.
Eksistensen av den antiseptiske oljen i Melaleuca alternifolia-treets blader har vært kjent i lang tid, men ble første gang offisielt registrert som naturlegemiddel i Australia i 1923.

Avdelingen for landbruk i New South Wales ble frontløper for undersøkelser av dyrkingen av Tea Trees. Deres arbeide oppmuntret til flere forsøk på utvikling av plantasjer, og etter 2 års undersøkelser ble den første plantasjen etablert i begynnelsen av 1980’erne. Med den og introduksjonen av flere andre plantasjer er industrien - i samarbeide med verdens ledende Tea Tree Oil-firma, Australian Bodycare - endelig blitt i stand til å honorere etterspørselen på Tea Tree Oil, selvom vekstområdet stadig er begrenset.

Tea Tree Oil fra Australian Bodycare er den eneste oljen som har et standardiseret innhold av aktive ingredienser og som det kontinuerlig forskes på.

Tea Tree Oil´s virkning

Tea Tree Oil er det sterkeste, naturlige antiseptiske middelet man kjenner til, og den er effektiv i selv meget lave konsentrasjoner. Selv en 1% oppløsning er nok til å virke antiseptisk.

Dessuten vet man nå at oljen er bredspektret, dvs. at den virker effektivt mot størstedelen av alle bakterier, sopp og sporer. Det skyldes at Tea Tree Oil inneholder ca. 100 forskjellige virksomme substanser som hver især ikke har noen særlig medisinsk virkning, men hvis innbyrdes sammenheng virker effektivt på sykdomsfremkallende bakterier. At oljen er bredspektret er også grunnen til at den er virksom mot mange vidt forskjellige hud- og slimhinneproblemer. Til tross for at Tea Tree Oil har vært brukt i over 75 år er det tilsynelatende ingen bakterier som til dags dato har utviklet resistens overfor oljens virkemåte.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.