Korona hjemmetest, Boson SARS-CoV-2 Antigen, hurtigtest - 5 stk.

1
Se alle produkter fra Boson
Varenummer: 48892

Korona hjemmetest CE-godkjent fra Boson

SE VÅRT UTVALG AV KORONA-HJEMMETESTER - KLIKK HER

Boson SARS-CoV-2 er en antigentest/hurtigtest for COVID-19. Koronatest til privat bruk så du kan teste deg selv hjemme.

Boson SARS-CoV-2 er CE godkjent (CE 0123) og beregnet til privat bruk. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten er en ettrinns-in-vitro-test basert på immunokromatografi. Den er utviklet til hurtig kvalitativ bestemmelse av SARS-CoV-2-virus-antigen i vattpinne-prøver, tatt forrerst i nesen fra personer med mistenkt Covid-19-infeksjon, innenfor de første syv dager etter symptomer. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten må ikke benyttes som eneste grunnlag for diagnose eller utelukkelse av en SARS-CoV-2-infeksjon.

Pålitelig - Validert av University of Oxford

Boson Rapid SARS-CoV-2-Antigen Test Card er en av de mest pålitelige på markedet, og er fra produsenten oopgitt til følgende: Sensititvitet 96,77%, Spesifisitet 99,20% og nøyaktighet 98,72%. 

Testen har blitt validert av PHE Porton Down og University of Oxford på vegne av Engelske myndigheter. Protokollen for valideringen og listen over validerte antigentester kan ses her.

Generelt vedr. priser på Korona hjemmetest

På grunn av plutselig og enorm etterspørsel på hjemmetester, ble både priser og tilgjengelighet påvirket. I takt med at produksjonen av tester økes ser vi fallende innkjøpspriser igjen. Vi ser at dette er i ferd med å skje, og vi kommer derfor løpende til å justere prisene våre, slik at du er sikret den beste mulige prisen her hos oss.

Slik utføres Korona hjemmetesten

Testen er meget lett og rask å utføre. En vattpinneprøve tas fra den forreste delen av nesen, 2,5 cm inn. Vattpinnen tas ned i prøverøret hvor deretter 3 dråper fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan avleses allerede etter 15-20 minutter. (Nøyaktig veiledning medfølger).

En prøve som tas fra nesen vil i de aller fleste tilfeller avdekke smitte, men prøvetaking fra svelget vil antagelig oppdage enda flere smittetilfeller av Omikron-varianten. Folkehelseinstituttet anbefaler derfor å ta prøve fra både svelg og nese, særlig de første dagene man har symptomer. Boson kan benyttes for prøvetakning i svelget og nesen. Følg bruksanvisningen til testen ved prøvetaking, men ta prøve fra svelget før den samme prøvepinnen brukes til prøvetaking fra nese. Svelg skal ikke testes alene.

En undersøkelse av brukervennligheten viste disse resultatene:
99,10% ikke-profesjonelle brukere gjennomførte testen selvstendig med suksess.
97,87% av de forskjellige resultattyper ble fortolket korrekt.

Hvordan forholder jeg meg til resultatet?

Helsedirektoratet anbefaler at et positivt svar alltid og raskest mulig følges opp med en PCR-test som er enda mer følsom. Du skal også være oppmerksom på at testen ikke kan brukes som koronapass. Husk også at negative resultater ikke utelukker Covid-19 infeksjon. Negative resultater skal kombineres med kliniske observasjoner mm.

Dette medfølger i din Koronatest til privat bruk

  • 5 stk. testkassetter
  • 5 stk. sterile vattpinner
  • 5 stk. reagensglass
  • 5 stk. buffer
  • Bruksanvisning (innleggsseddel)
  • Holder til reagensglass

Download veiledning

Download norsk veiledning HER

Se alle produkter fra Boson
Varenummer: 48892
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.