Flowflex SARS-CoV-2 Korona Antigen Hurtigtest (selvtest) - 1 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Flowflex
Varenummer: 48692

For å unngå frostskade vil vi anbefale at du velger hentested når du bestiller koronatest.


Flowflex SARS-CoV-2 Korona Antigen hurtigtest for covid 19- til hjemmebruk/selvtesting

Flowflex SARS-CoV-2 er en antigen hurtigtest/selvtest for Covid 19. Koronatest til privat bruk/selvtest, så du kan teste deg selv hjemme. Testen kan brukes uten veiledning av helsepersonell.

Flowflex SARS-CoV-2 er CE godkjent og hjemmebruk/selvtest (CE0123). Testen er egnet til de situasjoner hvor man har behov for et raskt svar på om en person er smittet med Covid-19. Det samme gjelder situasjoner hvor man har behov for å teste mange på samme tid. Det kan være på virksomheter, skoler eller lignende.

Pålitelig - validert av University of Oxford + anbefales av Noklus

Testen er en av de mest pålitelige på markedet, og er fra produsenten oopgitt til følgende: Sensititvitet 97,1%, Spesifisitet 99,6% og nøyaktighet 99,3%. Testen har blitt validert av PHE Porton Down og University of Oxford på vegne de Engelske myndigheter. Protokollen for valideringen og listen over validerte antigentester kan ses her.

FlowFlex anbefales av Noklus (Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser) i forbindelse med deres vurdering av koronatester på det norske markedet.

Download veiledning

Veiledning på norsk

Slik utføres testen

Testen er meget lett og rask å utføre. En bomullspinneprøve fra den fremste delen av nesen, bomullspinnen tas ned i prøverøret hvoretter 4 dråper fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan avleses allerede etter 15 minutter.
(utførlig veiledning medfølger)

En prøve som tas fra nesen vil i de aller fleste tilfeller avdekke smitte, men prøvetaking fra svelget vil antagelig oppdage enda flere smittetilfeller av Omikron-varianten. Folkehelseinstituttet anbefaler derfor å ta prøve fra både svelg og nese, særlig de første dagene man har symptomer. Flowflex kan benyttes for prøvetakning i svelget og nesen. Følg bruksanvisningen til testen ved prøvetaking, men ta prøve fra svelget før den samme prøvepinnen brukes til prøvetaking fra nese. Svelg skal ikke testes alene.  

Se også video fra produsenten nedenfor.

Prøvetakeren har også mulighet for å bruke en av de medfølgende kontrollpodepinner på en test for å se hvordan et henholdsvis negativt og positivt svar ser ut. 

Sådan udføres covid hurtig testen

Hvordan forholder man seg til resultatet?

Helsemyndighetene anbefaler at et positivt svar alltid og snarest mulig følges opp med en PCR-test, som er enda mer følsom.

Husk også at negative resultater ikke utelukker Covid-19 infeksjon. Negative resultater skal kombineres med kliniske observasjoner mm.

Dette medfølger

  • 1 stk. testkassetter
  • 1 stk. podepinne
  • 1 stk. prøverør
  • Veiledning
Se alle produkter fra Flowflex
Varenummer: 48692
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.