Cosmica

88 Produkt(er)

Cosmica - Et kvalitets-apoteksmerke med lange tradisjoner

Cosmica er et kvalitetsmerke spesielt utviklet for det nordiske klimaet og for å gi huden akkurat det den trenger, uten unødvendige tilsetningsstoffer. Serien inneholder produkter både til ansikt, kropp og til solsesongen og har også egne produkter til svært sensitiv og tørr hud. Merket er et godt etablert apoteksmerke med historie tilbake til 1952.Cosmicas store sortiment

Cosmica har et bredt utvalg produkter som passer for deg og din familie. I produktserien finner du alt til ansikt, kropp, hår og solbeskyttelse. Serien har også produkter spesielt tilpasset menn, og anti-age produkter, samt produkter som er utviklet med tanke på baby og barns sarte hud. Hos Med24 har vi gode priser og stadig gode tilbud på våre produkter!

Ansiktspleie

Med sitt brede utvalg er Cosmica ett av de ledende merkene innen ansiktspleie. Her finner du egnete produkter for din hud enten du har normal, tørr, fet, kombinert eller moden hud. Når du skal finne hudpleieprodukter som passer akkurat for din hud er det viktig at du først finner ut av hva slags hudtype du har. Felles for alle produktene fra Cosmica er at de er skånsomme og tilpasset sensitiv hud. I serien finner du en rekke produkter - alt fra Cosmica lip-balm, selvbruning og glow booster til  Cosmica dagkrem, nattkrem og age delay.

Kroppspleie

Det nordiske klima kan være tøft for huden. Mange opplever å bli tørre i huden spesielt om vinteren når temperaturene svinger mye mellom ute og inne. Cosmica har et bredt utvalg produkter som gir daglig fuktighet og som er tilpasset din spesielle hudtype. Med Cosmica kroppspleie legger du et godt grunnlag for en strålende, myk og smidig hud. I serien finner du alt fra hudkremer, dusjoljer, håndkremer, sjampo, dusjsåpe og solbeskyttelse.

Solbeskyttelse

I sortimentet til Cosmica solbeskyttelse finner du alt du trenger til hele familien, tilpasset alle aldre, hudtyper og ulike behov. Du kan finne dine favoritter enten det er solkrem, solspray, lotions, mousse eller stifter til ansikt og kropp. Cosmicas solfaktorprodukter kommer i faktor 20, 30, 50 og 50+. Alle beskytter godt både mot UVA og UVB-stråler. De kommer også i mange ulike varianter, solkrem til barn - vannfaste, med og uten parfyme. Cosmica har også deilige Aftersun-produkter som fukter og beroliger huden.

Deodoranter

Cosmica har et stort utvalg deodoranter til kvinner og menn. Disse populære deodorantene har til felles at de er effektive, tørker raskt og er milde mot huden. Finn din favoritt enten du ønsker en vanlig deo eller en stick, med eller uten parfyme.Age Delay - Effektiv anti-age serie

Cosmica Age Delay er en effektiv anti-age serie for alle hudtyper som aktivt motvirker aldringstegn som rynker, store porer og en mindre spenstig hud. Flere av produktene inneholder blant annet vitamin C og E, som beskytter huden mot frie radikaler, samt Niacinaid, som bidrar til å redusere store porer, jevner hudtonen, og styrker hudens elastisitet. Det kan ofte være lurt å starte med anti-age produkter før selve aldringen begynner å synes på huden.

  • Cosmica Age Delay Day dagkrem SPF30: Solbeskyttende dagkrem med solfaktor 30. Kremen hydrerer huden og hjelper med å redusere synlige aldringstegn.
  • Cosmica Age Delay Dagkrem tørr hud: Spesielt formulert for tørr hud, denne kremen tilbyr intensiv hydrering for å minimere linjer og rynker.
  • Cosmica Age Delay Dagkrem normal/kombinasjonshud: Tilpasset for normal til kombinert hud, denne kremen balanserer og beskytter samtidig som den bekjemper tegn på aldring.
  • Cosmica Age Delay Nattkrem: En nattkrem som arbeider over natten for å reparere og gjenopprette hudens ungdommelige utseende.
  • Cosmica Age Delay Serum: Dette serumet er designet for å gi en konsentrert anti-aldrende behandling som hjelper til med å forynge huden.
  • Cosmica Age Delay Øyekrem: Formulert spesifikt for det delikate området rundt øynene, denne kremen hjelper til med å redusere fine linjer og mørke ringer.
  • Cosmica Age Delay+ Dagkrem: Tilpasset for kvinner etter overgangsalderen. Denne rike og fuktighetsgivende kremen inneholder SPF 15 og er velegnet for normal, tørr og svært tørr moden hud.
  • Cosmica Age Delay+ Nattkrem: Ideell for kvinner etter overgangsalderen. Denne milde kremen nærer, beroliger og fukter huden. Den er spesielt egnet for normal, tørr og svært tørr moden hud.


De 5 mest populære produkter fra Cosmica

Hos Med24.no er kundene våre veldig fornøyde med produktene fra Cosmica. Her er deres 5 favorittprodukter:

Cosmica Deodorant: Cosmica Deo Original uten parfyme 50 ml er en mild og effektiv deodorant med 48 timers effekt.
 
Cosmica glow booster: Cosmica Face Glow Booster 30 ml - et aktivt serum med vitamin C som gir huden ny glød.

Cosmica Lip balm: Cosmica Face Lip balm er en fuktgivende og mykgjørende leppebalm som hindrer uttørring.
 
Cosmica Body lotion: Cosmica Sunkissed Bodylotion 200 ml - gir lett farge og nydelig glød til huden.
 
Cosmica Self Tanning Lotion: Cosmica Body Self Tanning lotion 150 ml er en fuktighetsgivende selvbruningslotion for både ansikt og kropp.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.