Verso


Les mer om Verso Hudpleie her!

20 Produkt(er)

Historien bak Verso Skincare

Verso ligger sentralt i Stockholm like ved universitetet, noe som betyr at de befinner seg i et vitenskapelig forskningsmiljø som har vært helt avgjørende for Versos tilnærming til produktutvikling. Verso Skincare ble grunnlagt i 2013 med en ambisjon om å lage effektiv hudpleie som gjør din hudpleierutine enklere, men uten å gå på kompromiss med verken kvalitet eller funksjonalitet. Verso ønsker å kombinere en sunn hudpleierutine med en travel og moderne livsstil ved å tilby produkter som uanstrengt gir effektiv ytelse, samtidig som de er enkle og raske å bruke.

Navnet Verso er latinsk og betyr 'omvendt'. Dette passer perfekt inn i Versos univers av produkter, hvor de ønsker å skru tiden tilbake på hudens aldringstegn. Verso er inspirert av enkel, funksjonell og naturlig skjønnhet og hudpleie som er enkel å bruke for alle hudtyper.

Simpel og effektiv hudpleie

Med stort fokus på forskning utvikler Verso produkter basert på høy kvalitet og et lavt antall ingredienser. Alle ingrediensene er nøye utvalgt, og Verso inngår ingen kompromisser og tar ingen snarveier når det kommer til utviklingen av deres hudpleieprodukter. Kun ingredienser av høy kvalitet med dokumentert effekt finner veien inn i deres hudpleie. Verso-serien er derfor også skånsom mot selv sart hud og kan brukes til hverdags.

Verso Skincare har gjort det enkelt å få alle hudpleieproduktene huden din trenger. Med noen få enkle steg kan du velge til og fra selv, slik at du kan lage en hudpleierutine spesielt for deg. Verso-serien består av ni trinn, som er merket med et nummer på alle produktene. De ni trinnene består av:


Trinn 1: Rens

Det første trinnet er renserutinen din, som er viktig for å holde huden sunn og ren. I dette trinnet kan du velge mellom ulike rengjøringsprodukter, f.eks. Verso Acne Deep Cleanse, peeling eller cleansing lotion. Det er viktig å rense huden for å fjerne sminke og smuss som legger seg på huden i løpet av dagen.


Trinn 2: Dagkrem

Versos andre trinn består av dagkrem. Her kan du velge mellom to forskjellige – enten Verso Day Cream SPF 30, som er en beskyttende dagkrem med solbeskyttelse eller Verso Daily Glow, som er en alt-i-ett dagkrem.


Trinn 3: Nattkrem

Verso har også utviklet to forskjellige nattkremer. Verso Night Cream er bra for de fleste hudtyper og kan brukes på kombinert, tørr, moden og sensitiv hud. Verso Nourishing Cream inneholder niacinamid, som gir intensiv pleie og næring til huden.


Trinn 4: Fuktbooster

Trinn 4 består av et Verso Serum, som gir intensiv fuktighet til huden og hjelper til med å gjenopprette og beskytte huden. Du kan f.eks. velg Verso Hydration Serum, som er et fuktighetsgivende serum som balanserer huden. Verso Super Facial Serum er rikere og mer kremet i konsistensen, mens Verso Super C Serum er fullpakket med vitamin C, som etterlater huden glatt og strålende.


Trinn 5: Øyepleie

Neste trinn består av øyekrem eller serum. Velg mellom Verso Eye Cream eller Verso Super Eye Serum. Øyekremen er utviklet spesielt for det sarte og tørre området rundt øynene, mens øyeserumet er lettere i konsistensen og hjelper mot hevelser, mørke ringer og ujevn hudtone.


Trinn 6: Ekstra pleie

Verso Skincare trinn 6 består av deres Dark Spot Fix, som kan bidra til å redusere synligheten av mørke flekker og hyperpigmentering, mens deres Clarifying Gel lindrer ubalansert hud.


Trinn 7: Olje

Trinn 7 består av deres Super Elexir ansiktsolje, som bidrar til å redusere pigmentering i huden. Ansiktsoljen kombinerer både vitamin A og Niacinamid for effektiv hudpleie.


Trinn 8: Maske

Her finner du to forskjellige masker for både hele ansiktet og øynene. Verso Nourishing Mask er spesielt bra for tørr hud og etterlater huden strålende og glødende etter bruk.


Trinn 9: Leppepleie

Det siste trinnet er omsorg for leppene. Her finner du et leppeserum med anti-aldringseffekt som reduserer aldringstegn rundt leppene.

Hva er Retinol 8?

Mange av hudpleieproduktene fra Verso Skincare er laget med det unike vitamin A-komplekset Retinol 8, som er åtte ganger så effektivt som tradisjonell retinol. Samtidig er Retinol 8 bare halvparten så irriterende for huden og reduserer synlig aldringstegn. Dette betyr også at Verso kan brukes av personer som tidligere ikke kunne bruke Retinol på grunn av hudirritasjon. Retinol 8 bidrar også til å aktivere og stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon.


Kjøp deilig hudpleie fra Verso Skincare hos Med24.no. Kjøp allerede nå med rask levering, slik at de fantastiske pleieproduktene kan nå deg raskt!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.