Risprotein Plantforce (nøytral) - 800g

1
Se alle produkter fra Plantforce
Varenummer: 11734

Rice protein - Nøytral - fra Plantforce

Risproteinet er designet for helsebevisste mennesker som er ute etter et proteinprodukt som kan oppfylle deres høye krav for kvalitet og en naturlig smak.

Plantforce risprotein er utvunnet fra brun ris og 90% protein. Den er helt uten allergener som for eksempel melk, soya og gluten, noe som også gjør den perfekt egnet for folk som lever som en vegetarianer eller en vegansk livsstil. På grunn av sin allergivennlige naturtoleranse er det egnet for selv de mest følsomme individer som ellers lider av abdominal oppblåsthet og ubehag etter andre protein supplement.

Plant Force Natural inneholder ingen ekstra smak, og gir deg derfor muligheten til å blande det i en rekke oppskrifter, slik at du kan integrere det inn i ditt daglige kosthold.

Produkter fra Third Wave Nutrition er produsert etter eksakte standarder for å sikre høyest mulig kvalitet (les mer under produksjon). 

Egenskaper:

  • Laget av 90% protein
  • Lett å fordøye
  • Allergivennlig
  • Fri for meieriprodukter, gluten, soya
  • God smak og 100% naturlig smak
  • Passer for veganere og vegetarianere

Produksjon:

Vi kontrollerer vår produksjon av risprotein i alle ledd. Vårt risprotein er et primært produkt i behandlingen av ris, som har som mål å gi den høyeste kvalitet av protein. Derfor er det ikke såkalte "rå-protein", som er et biprodukt av glukose eller andre sukkerarter, og heller ikke et slikt råstoff kjøpt fra tredjeparten.
For å gi den høyeste kvaliteten på risprotein er hvert trinn av fremstillingen kontrollert nøye. Vi bruker et minimum av varme og bruker ikke løsemidler som heksan under produksjon. Resultatet er et naturlig og velsmakende risproteinisolat (protein med en konsentrasjon på 90% eller høyere).

Etter at produksjonen er avsluttet, gjennomgår råmaterialene en serie av laboratorietester, av for eksempel tungmetaller, bakterier, mineraler, etc. Dette er for å sikre en høy og konstant kvalitetsstandard. Utføres på samme tid den mest omfattende screening for GMO (genmodifiserte organismer) for å sikre at ingen spor av GMO er til stede i råmaterialet. Dette er et spesielt krav som kun er pålagt i produkter produsert i EU.


Innhold: 800 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1650 kJ / 390 kcal

Fett

3 g

- herav mettede fettsyrer

1,5 g

Karbohydrater

1,1 g

Kostfibre

3,5

Protein

80 g

Salt

0,02 g

Ingredienser:

Risprotein isolat fra brune ris

Opphavsland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Plantforce
Varenummer: 11734
Ø-mærket Vegan Friendly
Ø-mærket Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.