Depend Gel iQ Start Kit

1
1
1
Se alle produkter fra Depend & Depend Gel iQ
Varenummer: 54326

Få flotte og glansfulle negler med dette startsettet fra Depend Gel iQ

Depend Gel iQ Start Kit er til deg som ønsker å lakke negler selv med gel-neglelakk. Med seks enkle steg får du lekre, glansfulle negler som holder i helt opptil 14 dager. Gel iQ-lakksystemet er laget på en unik gel-formel med UV/LED-teknologi. I dette startsettet får du alt du trenger: Base Coat, Top Coat, Pre-Cleanser, High Shine Cleanser, neglefil, manikyrpinne og UV/LED-lampe.

Startsettet er helt uunnværlig når du begynner å lakke negler selv med gel-lakk. Settet inneholder alt du trenger med unntak av neglefarge som du selv skal velge, samt neglelakkfjerner.

Settet inneholder:

  • Base Coat – 5 ml
  • Top Coat – 5 ml
  • Pre-Cleanser – 25 ml
  • High Shine Cleanser – 25 ml
  • Neglefil – 1 stk.
  • Manikyrpinne – 1 stk.
  • UV/LED-lampe med adapter
  • Bruksanvisning

Anbefalt bruk:

Les hele bruksanvisningen grundig før du begynner påføringen! Følg deretter disse seks stegene, og se eventuelt videoen under.


1. Rengjøring:
Påfør Gel iQ Pre-Cleanser på en bomullsrondell, og rengjør neglene grundig. La neglen tørke i 30 sekunder så den er helt tørr. Rør ikke ved negleflaten etter at den er rengjort.
2. Underlakk:
Påfør et tynt lag Gel iQ Base Coat. La herde i 30 sekunder under UV/LED-lampen.
3. Farge:
Påfør et tynt lag med valgt Gel iQ-farge. La herde i 30 sekunder under UV/LED-lampen. Påfør deretter enda et tynt lag farge, og la herde igjen i 30 sekunder under UV/LED-lampen.
4. Overlakk:
Påfør et tynt lag Gel iQ Top Coat og la herde i 30 sekunder under UV/LED-lampen.
5. Rengjøring/finish:
Neglen har en klebrig overflate som skal av for å få flott glans. Det er derfor viktig at hele negleflaten rengjøres med Gel iQ High Shine Cleanser. Påfør Gel iQ High Shine Cleanser på en bomullsrondell, og legg den over hele neglen. Vent i fem sekunder, og trykk med et fast og jevnt trykk på hele neglen. Trekk bomullsrondellen fra neglebåndet og til neglespissen i ett fast trekk. Bruk en ny bomullsrondell til hver negl. Ta til sist en ny bomullsrondell med High Shine Cleanser, og kjør igjen over alle neglene.
6. Avslutning:
Avslutt hele behandlingen med å vaske hendene grundig med vann og såpe.


OBS! Depend Gel iQ Base Coat, farget lakk og Top Coat tørker ikke som vanlig neglelakk, og krever at du har en UV/LED-lampe fra Depend til å tørke og herde lakken. Unngå at underlakk, farget lakk og overlakk kommer i kontakt med huden omkring neglen. Fjern med Gel iQ Pre-Cleanser på en bomullspinne før herding under lampen hvis noe er kommet på huden.Innhold: 1 sett.

Ingredienser:

Gel iQ Base Coat:
Bis-Hea poly (1,4-butandiol)-9/Ipdi kopolymer, hydroksypropyl-metakrylat, isobornyl-metakrylat, metakrylisyre, etyltrimetylbenzoylfenyl, fosfinat, silika, BHT.

Gel iQ Top Coat:
Bis-Hea poly (1,4-butandiol)-9/Ipdi kopolymer, hydroksypropyl-metakrylat, sukrosebenzoat, bis-hema polyneopentylglykol, adipat/Ipdi kopolymer, etyl (2,4,6-trimetylbenzoyl) fenylfosfinat, tri-metylolpropan-trimetakrylat.

Pre-Cleanser:
Denat. alkohol, isopropylalkohol.

High Shine Cleanser:
Sopropylalkohol, denat. alkohol.

Se alle produkter fra Depend & Depend Gel iQ
Varenummer: 54326
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.