Gellak farger Gellak Top- & Base Coat Gellakk Negletilbehør

Gel polish / Gellakk

Her finner du alt du trenger for å lage et komplett sett med vakre negler med gellakk. Les mer om gellakk her!

86 Produkt(er)

Gellakk - hemmeligheten bak vakre negler som holder lenge

Vi vet alle at førsteinntrykket betyr mye, og det er ingenting som fremhever den personlige fremtoningen som velpleide negler med en vakker farge.

Gellakk, også kjent som gelpolish eller gelélakk, har tatt skjønnhetsverdenen med storm med sin lange holdbarhet og feilfrie finish. Denne moderne manikyrteknologien er en overlegen løsning for deg som ønsker blanke, holdbare negler uten å måtte legge på nytt lakk så ofte som tradisjonell neglelakk krever.

Med sin evne til å holde seg vakker og intakt i ukevis har gelelakk blitt en del av manges faste rutine.Hva er gelélakk?

Gellakk er en revolusjonerende form for neglelakk som kombinerer holdbarheten til akrylnegler med enkelheten og elegansen til tradisjonell neglelakk.

I motsetning til vanlig neglelakk som må lufttørke, må gellakk herdes under en UV- eller LED-lampe. Dette unike trinnet i påføringsprosessen sikrer at lakken ikke bare tørker raskere, men også holder betydelig lenger. Hvis gellakken påføres riktig og med riktig forberedelse, kan den faktisk holde i opptil tre uker uten å flasse, skrape eller miste glansen.

Gellakk er utviklet for å danne et sterkt, beskyttende lag over den naturlige neglen, noe som reduserer risikoen for brudd og skader og gir en feilfri finish. Med et bredt utvalg av farger og effekter er det bare fantasien som setter grenser.

Gellakk er enkelt å bruke, og derfor appellerer det til både hjemmebrukere og profesjonelle negleteknikere.Fordelene med gellakk

Gellakk og gel polish har en rekke fordeler som gjør det til et foretrukket valg for mange som ønsker vakre, holdbare negler med profesjonell finish. Her er noen av de viktigste fordelene ved å velge gellakk:

  • Gellakk er kjent for sin holdbarhet. I motsetning til tradisjonell neglelakk, som ofte skaller av eller får riper i løpet av noen få dager, kan gelelakk holde seg feilfri i opptil tre uker. Dette gjør den til et ideelt valg for dem som ønsker en langvarig og mer holdbar manikyr uten hyppige oppdateringer.
  • Noe av det mest tiltalende med gelelakk er den blanke finishen. Selv etter flere uker ser gelelakken ut som ny, med en overflate som ikke falmer eller mister glansen.
  • Takket være herdeprosessen under en UV- eller LED-lampe tørker gellakken mye raskere enn tradisjonell neglelakk. Dette reduserer ventetiden og risikoen for avtrykk eller riper i den nylagte neglelakken.
  • Gellakk tilfører de naturlige neglene et ekstra lag styrke og beskytter dem mot hverdagens slitasje. Dette kan være spesielt gunstig for personer med svake eller skjøre negler.
  • Med et stort utvalg av farger og design gir gellakk uendelige muligheter for kreativ manikyr.


Trinn-for-trinn-guide til påføring av gellak/gel polish

Det er enklere enn du tror å få til en profesjonell gellakkmanikyr hjemme. Denne generelle trinn-for-trinn-veiledningen, som gjelder for de fleste gellakkmerker, kan hjelpe deg med å sikre et langvarig og vakkert resultat:

  • Begynn med å rengjøre neglene for å fjerne eventuelle oljer eller gammel neglelakk. Form deretter neglene med en fil og skyv neglebåndene forsiktig tilbake. Bruk en buffer for å gjøre overflaten på neglene matt, slik at gellakken fester seg bedre. De fleste merker anbefaler at du bruker en primer eller prep før du påfører underlakken.
  • Påfør et tynt lag underlakk for å beskytte neglen og forbedre holdbarheten til gellakken. Husk å forsegle den frie kanten av neglen. Herd baselakken under en UV- eller LED-lampe som anbefalt av produsenten (vanligvis mellom 30 sekunder og 2 minutter).
  • Påfør et tynt lag gellakk i den valgte fargen. Pass på at du ikke får lakken på neglebåndene eller huden rundt neglene. Husk å forsegle den frie kanten av neglen. Herd lakken under lampen, og gjenta med et nytt tynt lag for å oppnå ønsket fargeintensitet. Fortsett denne prosessen til du har oppnådd ønsket fargemetning.
  • Avslutt med et lag topplakk for å forsegle fargen og gi en blank finish. Husk å forsegle den frie kanten av neglen - herd igjen under lampen.
  • Etter den siste herdingen kan du bruke en negleolje eller -krem til å pleie neglebåndene for å tilføre fuktighet og næring.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.