Pukka

14 Produkt(er)

PUKKA – Økologisk te og kosttilskudd

Begi deg ut på et rent urteeventyr med de lekreste urteteer og kosttilskudd fra PUKKA. Ethvert produkt er rikt på en oppløftende, sanserik og smakfull opplevelse, som både bidrar til å tilfredsstille, pleie og berolige kropp og sinn.

I et hav av naturlige og friske råvarer, sjeldne og unike formularer med nøye utvalgte urter, oljer og planter fra hele verden, introduseres du for Pukka! Iblant de fargerike emballasjer kan du gjøre deg rikere på livets goder. 

Ingredienser fra hele verden

Reisen starter i den fargerike og spennende natur. Her vokser utallige urter, rike naturlige oljer og ressurser som er fulle av strålende egenskaper, som kan bidra til din maksimale sunnhet. Imellom disse utvelger Pukka nøye deres ingredienser – Kun de best dyrkede planter er å finne i deres produkter.

Pukka leverer økologisk te, olje, drikkevarer og kosttilskudd, som er fylt med det beste naturen har å by på fra 49 land i Europa, Afrika, Australia, Asia og America. Merkets hovedmål er å berike deg og fremme ditt beste velgående med den høyeste kvalitet av det naturen har å by på.

Binder mennesket med naturen
Pukka betyr både autentisk og toppkvalitet. Mens de rene og naturlige råvarer bærer det autentiske, er toppkvaliteten sikret gjennom alle prosesser – helt fra at planten dyrkes til utarbeidelsen av det perfekte produkt til forbrukerens livsbekreftende opplevelse.   

Grunnleggerne av Pukka har med deres helt unike kolleksjoner av næringsrik te og tilskudd ønsket å forbinde mennesket med naturens underverker. Ved å bringe oss i kontakt med naturen, oppnår merket tilfredshet ved tanken om at nyttige egenskaper videreføres og skaper glede mellom mennesker i land på tvers av hav og landegrenser.

Pukka handler nemlig om å skape en verden hvor planter har en sentral rolle i menneskets sunnhet og velvære. Men naturen og mennesket skal samtidig ha nytte av hverandre ved gjensidig respekt. Derfor spiller bærekraftighet og hensynet til miljøet også en viktig rolle i bearbeidelsen av alle Pukkas produkter. 

Pukka te

En Pukka te eske er stort sett ikke til å ta feil av. Hvert år blir det nemlig drukket over 500 millioner av fargerike og sanseberikende kopper av økologisk te fra Pukka over hele verden. Det finnes da også alle ønskelige varianter av te i Pukkas kolleksjon.

Alle er i besittelse av hver deres utsøkte smak som uten tvil har vist Pukkas dedikasjon og omhyggelighet omkring hver eneste detalje. Om du foretrekker en søt, oppløftende, avslappende eller forfriskende smak, tilbyr Pukka en variant som dekker alle dine ønsker og behov.

Du kan blant annet prøve noen av de gylne storfavoritter:
Pukka Lemon, Ginger og Manuka Honey, som med sin forfriskende smak av sitron og ingefær gir den perfekte avrundende smaksopplevelse i kombinasjonen av manuka honning.

Pukka Lemon, Ginger and Manuka Honey, med sin forfriskende sitron- og ingefærsmak, gir en perfekt avrundende smaksopplevelse i kombinasjon med manukahonning.

Pukka latte

Ren nytelse kan starte med intet mindre enn en kremet, økologisk latte fra Pukka. Det fyldige, runde, velduftende og velsmakende lattepulver bidrar med et streif av sødme iblant fantastiske urter, som gir deg en koffenfri særopplevelse.

Du kan kjøpe PUKKA billig, trygt og raskt hos Med24.no og nære deg selv, hele familien eller en du er glad i med en smaksopplevelse man sent vil glemme.  

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.