Massasjeolje

Nesten alle liker en god massasje. Du kan gjøre opplevelsen av massasjen enda bedre med en massasjeolje, som vil få hendene til å gli lettere og virkelig gå godt tak. Les mer om massasjeolje her!

32 Produkt(er)

Den beste massasjeoljen for deg

Noen får massasje når de virkelig trenger å skjemme seg bort. Andre gjør det i forbindelse med smerter eller andre muskelproblemer. Men uansett hvilken grunn du får en massasje, er det noe kroppen din vil sette stor pris på.

Massasje med en massasjeolje kan virkelig bidra til å løsne opp stive muskler og stimulere blodsirkulasjonen, så det kan være bra til flere ulike formål. Derfor bør en massasjeolje være en vanlig del av hjemmet. På den måten kan du alltid hjelpe deg selv med en liten massasje, eller skjemme bort noen du bryr deg om.

Hvilken som er den beste massasjeoljen for deg avhenger mye av preferanse. Hvis du f.eks. vil gjerne ha en helt parfymefri -  finner f.eks. Juhldal Face & Body Oil i vårt sortiment. Denne massasjeoljen kan brukes på flere forskjellige måter. I tillegg til å bruke den som massasjeolje kan du f.eks. bruk den som sminkefjerner, negle- og hårpleie eller som pleiende olje hvis huden din trenger ekstra næring.

I forbindelse med massasje kan du i stedet for å vaske massasjeoljen av huden etter bruk med fordel la den stå på for å gi kroppen ekstra pleie.

Hvis du derimot liker at massasjeoljen din inneholder litt duft, finner du også et stort utvalg av disse på denne siden. Her er det f.eks. Badeanstaltens Bade- og massasjeolje med mild duft av lavendel, som gir en beroligende effekt. Denne massasjeoljen kan også brukes som badeolje hvis du f.eks. vil ta et avslappende bad. Dette vil tilføre ekstra fuktighet og pleie til huden din.


Hjelp for ømme muskler

Hvis du driver med sport eller aktiverer musklene mye gjennom arbeidet, vet du sikkert at du har ømme og slitne muskler. Massasje med en god massasjeolje kan lindre ømme muskler og gi en avslappende effekt.

Massasjeolje til bruk mot ømme muskler kan brukes både før og etter en eventuell trening eller annen belastning på musklene. Bruk massasjeoljen til å slappe av og varme opp musklene, da dette kan hjelpe musklene til å ikke bli overanstrengt like lett. Bruk den etterpå for å løsne spenningene som ev. kan komme i forbindelse med trening eller annet.


Intim velvære med massasjeolje

En massasje trenger ikke bare være en vanlig massasje. Hvis du og partneren din har lyst til å gjøre noe ekstra for hverandre, kan dere bruke massasjeolje og gjøre det til en enda mer intim opplevelse.

Å massere partneren din kan være mer intimt enn du kanskje tror, ​​og med de riktige verktøyene kan du virkelig skjemme bort partneren din, for hvem liker ikke en deilig massasje? For en erotisk massasje har vi massasjeoljer laget for nettopp dette formålet. Her finner du bl.a. merker som Joan Ørting, Belladot og Intimate Earth.

Det er viktig at du bruker en egen massasjeolje laget for de intime sonene, da huden din har en tendens til å være tynnere og mer følsom i de intime områdene.

OBS! Les produktetiketten før du bruker massasjeolje med kondomer eller sexleketøy, da noen oljer kan skade materialet.


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.