Redo - Rosmarin olje Øko - 10 ml

Redo - Rosmarin olje Øko - 10 ml
Se alle produkter fra Unique Products & REDO
Varenummer: 3406

Redo - Økologisk Rosmarin olje er en 100% ren eterisk olje - Rosmarin officinalis

Navnet kommer fra det latinske "rosmerinus" som betyr "dugg av havet". Urten vokser vilt i middelhavsområdet som små busker, ofte nær kysten, hvor den blir en flerårig, stor, eviggrønn busk. 100 kg rosmarinkvister blir ved damp destillasjon om 1,2 kg. olje. Oljen er fargeløs eller gulaktig, den har en aromatisk, litt kamfer-eukalyptusaktig, varm og skarp duft.

Plantens historie går tilbake til det gamle Egypt. I de gamle grekernes og romernes religiøse seremonier og begravelse ritualer hadde den en hederlig status som et symbol på kjærlighet og død. Rosmarin er kjent for sine stimulerende egenskaper.

Utvortes bruk: En rosmarinoljebad har en regulerende effekt på kropp og sinn. Det virker stimulerende og virker oppfriskende på vanlig trøtthet og slitne muskler og ledd. Et rosmarinoljebd er best tidlig på dagen for å unngå søvnproblemer. I badekaret virker den også stimulerened på huden, spesielt til ineffektiv eller fet hud og hår.

I massasjeoljer er den effektiv mot såre muskler. 2 dråper sitron, 1 dråpe rosmarin, en dråpe einer og 15 ml baseolje gir en stimulerende massasje olje som virker oppkvikkende når du er sliten og trett.

Advarsel: Ikke bruk oljen under graviditet, amming, høyt blodtrykk og søvnløshet. 

Ingredienser:

Rosmarinus Officinalis Oil (Einecs 283-291-9)

Allergener:

Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.