SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Light SPF30 PA++++ - 50 ml.

1
1
1
1
1
1
Se alle produkter fra SKIN1004
Varenummer: 59203

SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Light SPF30 PA++++ pleier og beskytter huden mot solen

Fuktighetsgivende solkrem med et fysisk SPF30 solfilter. Solkremen er basert på Centella Asiatica, som har rødmereduserende, barriereforsterkende og antioksidative egenskaper. Det betyr at solkremen i tillegg til å beskytte huden mot solen, også pleier huden, slik at den blir sterkere og aldringstegn forebygges.

Teksturen er kremaktig uten å være klissete. Derfor kan den brukes av alle hudtyper og den kan til og med brukes som dagkrem, da den har en fuktighetsgivende konsistens som gir en stor mengde fuktighet til huden.

Egenskaper:

  • Solkrem med SPF30
  • Beskytter huden mot solens skadelige stråler
  • Inneholder Centella Asiatica som lindrer rødhet
  • Kremet, lett tekstur
  • Kan brukes av alle hudtyper

Bruk

Ta en god mengde solkrem og masser den inn i huden til den er absorbert. Påfør igjen etter behov for å opprettholde den høye solbeskyttelsen.


Innhold50 ml.

Ingredienser:

Water, Zinc Oxide, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzotriazolyldodecyl P-cresol, Centella Asiatica Extract, Polyglyceryl-3 di Stearate, Niacinamide, Caprylyl Methicone, C12-15 Alkyl Benzoate, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Portulaca Oleracea Extract, Houttuynia Cordata Extract, Polyhydroxystearic Acid, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Triethoxycaprylylsilane, Glyceryl Stearate Citrate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Methylpropanediol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Adenosine, Polyether-1, T-Butyl Alcohol, Biosaccharide Gum-1, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra SKIN1004
Varenummer: 59203

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.