SKIN1004


SKIN1004 er et innovativt koreansk hudpleiemerke utviklet med naturlige og effektive ingredienser for å forbedre huden din. Les mer om SKIN1004 her!

15 Produkt(er)

Bak SKIN1004

SKIN1004 er et innovativt koreansk hudpleiemerke med produkter som er utviklet med naturlige og effektive ingredienser som bidrar til å forbedre huden din. SKIN1004 har en løsning enten du har tørr, fet, kombinert eller sensitiv hud. SKIN1004 har et bredt utvalg av produkter og ulike serier. Den absolutte bestselgeren er Centella Asiatica-serien, som er kjent for sine betennelsesdempende og beroligende egenskaper.

Helt fra starten av utviklingen av varemerket søkte skaperne av SKIN1004 aktivt etter råvarer av høy kvalitet som skulle være trygge for selv de mest sensitive hudtypene. SKIN1004 var først og fremst på utkikk etter en ingrediens fra naturen som kunne gi flere fordeler og som ble brukt av lokalbefolkningen i landet. SKIN1004s undersøkelser førte dem til Madagaskar, der de oppdaget Centella Asiatica. Centella Asiatica er en urt som har vært brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin for å redusere rødhet, berolige irritert hud og minimere aldringstegn.

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream er et ideelt alternativ for kombinerte og fete hudtyper. SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream inneholder 72 % Centella Asiatica, som er blandet med 4 typer ceramider, kolesterol og stearinsyre for å styrke en kollapset hudbarriere som mangler fylde og fasthet. SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream gjenoppbygger og styrker hudbarrieren og har beroligende og betennelsesdempende egenskaper.

SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule

SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule er et toneutjevnende serum som tilfører huden rikelig med fuktighet og næring. SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule inneholder 4 % niacinamid og 2 % Tranexamic Acid, som beroliger en svekket hudbarriere og reduserer rødhet og irritasjon. Som navnet antyder, inneholder SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule det velkjente ekstraktet Madagascar Centella Asiatica, som har fuktighetsgivende egenskaper som pleier og styrker hudbarrieren og reduserer irritasjon, rødhet og urenheter. SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule passer for alle hudtyper som lider av gjenstridige pigmentflekker, aknearr og solskader.

SKIN1004 Solkrem

SKIN1004 har solkremer som SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus SPF50+ og SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Light SPF30. De fuktighetsgivende solkremene inneholder Centella Asiatic, som har rødhetsreduserende, barrierestyrkende og antioksidantegenskaper. Det betyr at SKIN1004-solkremene i tillegg til å beskytte huden mot solen også gir næring til huden, gjør den sterkere og forebygger aldringstegn. Den kremete konsistensen gjør ikke huden fet, så SKIN1004 solkremer er spesielt egnet for irritert, pigmentert, fet og kombinert hud og kan brukes som fuktighetskrem om morgenen hvis huden er fet.


Få en ny, lindrende og beroligende hudpleierutine med hudpleie fra SKIN1004. Merk den gode effekten Centella Asiatica har på rødhet, irritasjon og merker i huden.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.