Vivag intim såpe - 200 ml

Vivag intim såpe - 200 ml
Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 214

Vivag Intimsåpe

Den milde Vivag intimsåpen har en lav pH på 4 og er spesielt egnet for de som ønsker å opprettholde den intime hygiene på en mild og skånsom måte, uten å forstyrre fuktighetsbalansen eller irritere den sarte huden. Vivag intimsåpe er helt uten parfyme, fargestoffer og konserveringsmidler.

Sterke og parfymerte såper er ikke ment for bruk på intimområder da de lett kan tørke ut og irritere hudens sarte slimhinner. Samtidig reduseres hudens immunsystem og gir bedre forhold for sykdomsfremkallende bakterier.

Vivag intimsåpe inneholder melkesyre som sikrer at den sarte huden ikke tørker ut eller blir irritert, og fjerner lukt mens huden beholder den naturlige bakteriefloraen. Intimsåpen skummer godt og har en doseringsmembran som sikrer en perfekt dosering hver gang, og at ingen uønskede bakterier trenger inn i flasken siden såpen ikke inneholder konserveringsmidler.

Bruk: Såpen brukes i intimområdet ved daglig vask. Etter et vask bruker vi normalt fuktighetskrem i både ansikt og kropp, men vi glemmer eller overser ofte intimområdet selv om også det trenger fuktighet og pleie. Det anbefales derfor å bruke Vivag 2 in1 gel.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
Intimsåpe
Astma og Allergi

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.