Intimsåpe

En intimsåpe hjelper til med å rense og beskytte intimområdet. Les mer om intimsåpe her!

39 Produkt(er)

Intimsåpe - for rengjøring av intimområdet

Intimsåpe er en spesiell type såpe som er laget for å rense og beskytte intimområdet. Det er viktig å velge en intimsåpe som er mild og pH-balansert, da dette bidrar til å opprettholde en normal balanse i området. Bruker du din vanlige sjampo eller annen type såpe til intimområdet kan det skape ubalanse, som kan føre til ubehag, irritasjon og sopp.

Intimsåper er spesielt utviklet for å være ekstra skånsomme, slik at de kan brukes i intimområdet uten bekymringer. PH-verdien i det intime området er avgjørende for dens totale balanse. Intimområdet har en pH-verdi på rundt 4. Derfor lages de fleste intimsåper også med en pH-verdi på 4, slik at de ikke skaper ubalanse i området og gjør deg mer utsatt for infeksjoner.

I tillegg inneholder mange intimsåper melkesyre, da det bidrar til å opprettholde pH-verdien, og dermed forhindre overakkumulering av bakterier. Intimsåper er også frie for parfyme, for å være så skånsom mot huden som mulig.

Hvorfor bruke intimsåpe?

  • Bedre hygiene: Intimsåpe er formulert for å rengjøre og beskytte det intime området. Det hjelper til med å fjerne bakterier og skitt som kan føre til infeksjoner eller ubehag.
  • Opprettholde pH-balanse: Å opprettholde pH-balansen i intimområdet er svært viktig for å forhindre irritasjon og infeksjoner.
  • Luktforbedring: Intimsåpe hjelper til med å fjerne dårlig lukt fra området da den renser og beskytter mot bakterier som kan forårsake dårlig lukt.
  • Mindre irritasjon: Intimsåpe er formulert for å være mild og skånsom mot intimområdet, og bidrar til å redusere risikoen for irritasjon og ubehag sammenlignet med om du brukte vanlig såpe eller sjampo i området.

Guide: Slik bruker du intimsåpe

Det intime området er mer følsomt enn resten av kroppen vår. Her er 5 enkle steg for hvordan du bruker intimsåpe på den mest skånsomme måten.

  • Skyll området med vann for å fjerne smuss og rusk.
  • Ta en liten mengde intimsåpe i hånden og skum den opp.
  • Påfør skummet på området med milde bevegelser.
  • Skyll området med vann for å fjerne såpen.
  • Tørk området forsiktig med et rent, mykt håndkle.

Ha en god intimpleie

Ønsker du å ta vare på intimområdet ditt, er det lurt å ha en god intimpleierutine. Dette inkluderer både vask av intimområdet, barbering og fuktighetspleie.

Når det kommer til intimbarbering er det viktig å bruke milde og skånsomme produkter. Barbering av intimområdet kan fort gi irritert hud dersom du ikke bruker produkter laget for formålet. Vær derfor ekstra forsiktig med intimbarbering slik at du får det beste resultatet.

Hvis huden din har en tendens til å være tørr og sensitiv i intimområdet, kan du ha nytte av å bruke en intimbarrierekrem, som kan beskytte og berolige. En barrierekrem kan lindre symptomer som kløe, svie og generelle irritasjoner.


Ta vare på intimområdet ditt og kjøp skånsom intimsåpe med diskret levering hos Med24.no, og få pakken levert på døren med kort leveringstid!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.