Intimsåpe

En intimsåpe bidrar til å rengjøre og beskytte intimområdet. Les mer om intimsåpe her!

44 Produkt(er)

Intimsåpe - til rengjøring av intimområdet

Intimsåpe er en spesiell type såpe som er laget for å rengjøre og beskytte intimområdet. Det er viktig å velge en intimsåpe som er mild og pH-balansert, da dette bidrar til å opprettholde en normal balanse i området. Hvis du bruker vanlig sjampo eller annen såpe til intimområdet, kan det skape ubalanse, noe som kan føre til ubehag, irritasjon og sopp.

Intimsåper er spesielt utviklet for å være ekstra skånsomme, slik at de kan brukes i intimområdet uten bekymring.

pH-verdien i intimområdet er avgjørende for den generelle balansen. Intimområdet har en pH-verdi på rundt 4. Derfor er de fleste intimsåper også laget med en pH-verdi på 4, slik at de ikke skaper ubalanse i området og gjør deg mer mottakelig for infeksjoner.

I tillegg inneholder mange intimsåper melkesyre, da det bidrar til å opprettholde pH-verdien og dermed forhindre overakkumulering av bakterier.
Intimsåpene er parfymefrie for å være så skånsomme mot huden som mulig.

Hvorfor bruke intimsåpe?

  • Bedre hygiene: Intimsåpen er utviklet for å rense og beskytte intimområdet. Den bidrar til å fjerne bakterier og smuss som kan føre til infeksjoner eller ubehag.
  • Opprettholder pH-balansen: Det er svært viktig å opprettholde pH-balansen i intimområdet for å forebygge irritasjon og infeksjoner.
  • Forbedrer lukten: Intimsåpe bidrar til å fjerne dårlig lukt fra intimområdet fordi den rengjør og beskytter mot bakterier som kan forårsake dårlig lukt.
  • Mindre irritasjon: Intimsåpe er formulert for å være mild og skånsom mot intimområdet, noe som bidrar til å redusere risikoen for irritasjon og ubehag sammenlignet med bruk av vanlig såpe eller sjampo i området.

Veiledning: Slik bruker du intimsåpe

Intimområdet er mer følsomt enn resten av kroppen. Her er fem enkle trinn for hvordan du bruker intimsåpe på den mest skånsomme måten.

  • Skyll området med vann for å fjerne smuss og rusk.
  • Ta en liten mengde intimsåpe i hånden og skum den opp.
  • Påfør skummet på området med forsiktige bevegelser.
  • Skyll området med vann for å fjerne såpen.
  • Tørk området forsiktig med et rent, mykt håndkle.

Ha god intimpleie

Hvis du ønsker å ta godt vare på intimområdet ditt, er det lurt å ha en god rutine for intimpleie. Dette inkluderer vasking av intimområdet, barbering og fuktighetskrem.

Når det gjelder intimbarbering, er det viktig å bruke milde og skånsomme produkter. Intimbarbering kan fort føre til hudirritasjon hvis du ikke bruker produkter som er laget for dette formålet. Vær derfor ekstra forsiktig med intimbarbering for å få best mulig resultat.

Hvis huden din har en tendens til å være tørr og sensitiv i intimområdet, kan du med fordel bruke en intimbarrierekrem som beskytter og lindrer. En barrierekrem kan lindre symptomer som kløe, svie og generell irritasjon.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.