Australian Bodycare intim Wash - 200 ml.

Australian Bodycare intim Wash - 200 ml.
Varenummer: 35597

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Australian Bodycare Intim Wash gir god intimhygiene

Intimområdet er utsatt for bakterier og krever derfor ekstra god hygiene for å holdes friskt og rent. Hvis du f.eks barberer deg i området er det ekstra viktig at du holder området fritt for bakterier før du svinger barberhøvlen. Bakterier og barbering er nemlig en kombinasjon som kan gi irritasjon, kløe og røde knupper. 

Australian Bodycare Intim Wash inneholder naturlige ingredienser som effektiv hjelper med å holde bakterier i sjakk. Australsk Tea Tree Oil har unike antibakterielle egenskaper og er derfor avgjørende for å holde området rent. Oljen virker også beroligende og lindrende på huden. Sammen med et høyt innhold av C-vitamin fra kakadueplomme styrkes hudens naturlige forsvar mot bakterier slik at du får et friskt intimmiljø og minsker risikoen for irritasjon og knupper. 

Med Intim Wash kan du pleie intimområdet og holde hygienen god på en skånsom og samtidig effektiv måte

Intim Wash er dermatologisk testet slik at du er sikker på å få et hudvennlig produkt som ikke irriterer den følsomme huden i området. 

Slik bruker du Australian Bodycare Intim Wash:

Vask intimområdet grundig med en liten mengde såpe. Såpen er veldig mild og kan brukes daglig. Påfør såpe og vask ekstra grundig før barbering slik at du er sikker på at området er grunding rengjort. Husk å ikke overvaske intimområdet med vask flere ganger daglig. 


Innhold: 200 ml.

Ingredienser:

Vann, Disodium Cocoamphodiacetate, Melkesyre, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyserin, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Sodium Glycolate, , Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, 4-Terpineol, Chondrus Crispus Powder, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Isopropyl Alkohol, Tocopherol, Xantangummi

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.