Ultrasonic Beauty Light

1
1
1
Se alle produkter fra CNC Skincare
Varenummer: 45631

Ultrasonic Beauty Light - Effektiv hjemmebehandling med ultralyd og lysterapi i tre forskjellige farger

Skjem bort huden med en ultralydsbehandling hjemme. Apparatet strammer opp hudens bindevev, øker mikrosirkulasjonen og kan avspenne musklene. Ultrasonic Beauty Light gjør bruk av to hudpleieteknologier - klassisk ultralyd og effektiv photonlys i rød, blå og grønn. Likt for begge teknologier er at de har øyeblikkelig og langvarig virkning på huden. Ultralyd medvirker til stimulering av huden, så dine hudpleieprodukter trenger dypere ned i hudlagene og deres egenskaper effektiviseres. Photon er en form for lysterapi som bl.a. fremmer blodsirkulasjonen, aktiverer stoffskiftet og styrker blodkarene. Ultrasonic Beauty Light har 3 forskjellige slags farget photon-lys, som hver især har en unik effekt på huden.


Grønt lys:

Apparatets grønne lys er særlig velegnet til sensitiv hud, da lyset har en avslappende virkning på huden. Lysterapien minsker rødme og hudirritasjoner, så din hud beroliges og får en ensartet tone. Det grønne lys er dessuten godt til kombinert hud, da lyset regenererer hudcellene.

Blått lys:

Med det blå lyset kan du dempe hudens produksjon av talg, hvilket er særlig gunstig til personer med uren og fettet hud. Den blå lysterapi kan dessuten medvirke til behandling av akne, eller til å redusere synligheten av porer.

Rødt lys:

Dette røde lys er perfekt til deg som ønsker å redusere tegn på aldring. Rød lysterapi øker blodsirkulasjonen, stimulerer kollagen produksjonen og utglatter rynker og fine linjer. Det røde lys fremmer dessuten en ungdommelig og naturlig glød.

Anbefalt bruk av Ultrasonic Beauty Light

Ultralydsapparatet kommer bl.a. sammen med et serum med hyaluronsyre, som påføres på huden før du anvender Ultrasonic Beauty Light. Tenn apparatet på den innstillingen du ønsker å behandle huden med, og beveg det rundt i ansiktet med langsomme sirkulære bevegelser.

OBS! Enheten må tas ut av laderen når den er fulladet og kan ikke stå i laderen over lengre tid!


Innhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra CNC Skincare
Varenummer: 45631

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.