Cosborg Håndpleie - 100 ml

1
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 14248
Cosborg Håndpleie bruker en spesiell formulering, som pleier tørre og grove hender, så huden blir myk, smidig og får tilført med dyptvirkende fuktighet og pleiestoffer. Kremen har også hudbeskyttende virkning.

Resultatet nåes raskt og gir jevne og velstelte hender, som er bedre beskyttet mot påvirkninger. Kremen har en behagelig konsistens, absorberes raskt inn i huden uten å føles fet. Selv ujevnheter og knoker blir smidige.
Påfør kremen 1-2 ganger daglig eller etter behov.


Slik fungerer det Cosborg Håndpleie

Urea og Allatoin er begge viktige Keratin-myknere og fremmer hudens naturlige helbredelsesprosess, ved å bryte ned fortykket og hard hud. Allantoin motvirker også irritert hud og hudsprekker. Niacinamide, også kjent som vitamin B3, er en antioksidant som også beskytter huden ved å hjelpe til å tilføre næring til de små blodkarene i huden. Sheasmør brukes som fuktighetsgivende ingrediens og til pleie av irritert hud. Disse egenskapene henger nøye sammen med innholdet triterpenes. Det har dessuten UV absorpsjon. Phanthenol, også kalt Provitamin B5, styrker huden og er en kraftig antioksidant. Natslyssolje er den best kjente kilden til den flerumettede fettsyren gamma-linolensyre (GLA), som omdannes til prostaglandin E1, og som motvirker irritert og sensitiv hud og har en beroligende og oppkvikkende virkning på huden. Macadamianøttolje har fuktighetsbevarende og hudbeskyttende egenskaper. Tocopherol (vitamin E) er en antioksidant som beskytter huden mot skader fra UV-stråler og andre stresspåvirkninger på hude.

Ingredienser: Urea, Niacinamide (pro-vitamin B3), Sheasmør, Allantoin, Panthenol (provitamin B5), nattlysolje med høyt GLA innhold, macadamianøttolje, Tocopherol (vitamin E), inneholder ingen parabener, parfyme eller fargestoffer.
Ingredienser:

Aqua, Cetylalkohol, Caprycil/Capric Triglyceride, Urea, Glycerin, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmør), Allantoin, Panthenol, PEG-75-stearat, Olje fra Oenothera Biennis (nattlys), Frøolje fra Macadamia Ternifolia (makadamia), Caprylyl Glycol, Ceteth-20, Sodium Hydroxide, Steareth-20, Tocopherol, Phenoxyethanol

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
  1. Personlig pleie
  2. Hudpleie
  3. Håndkrem
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 14248

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.