Beauté Pacifique Gommage Douceur Ansiktspeeling -100 ml

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 908

Få en myk og ensartet hud med denne deilige ansiktsskrubben fra Beauté Pacifique. Kornene som brukes i skrubben er naturlig nedbrytelige.

Beauté Pacifique Gommage Douceur er en mild ansiktskrubb som fjerner døde hudceller fra hudens overflate slik at den føles jevn, myk og ensartet. Skrubbekornene er av naturlig opprinnelse og blir oppløst uten å forurense miljøet. 

Passer til:

  • Alle hudtyper

Egenskaper:

  • Inneholder runde perler av Cellulose Acetate som eksfolierer uten å irritere
  • Gjør huden myk og glatt med en jevn overflate og et høyt fuktinnhold
  • Kan brukes på alle hudtyper - også uren hud

Hovedingredienser og deres virkning:

Cellulose Acetate er små runde perler som hjelper til med å løsne døde hudceller og gir en sunnere hud uten å rive eller ripe. Disse perlene har en naturlig opprinnense og blir oppløst uten å forurense miljøet. 

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.

Bruk:

Brukes 1-2 ganger i uken avhengig av hudens tilstand. Fordeles på fuktig hud i ansiktet og på halsen og masseres med fingerspissene i 1-2 minutter. Skylles av med vann. Etterlater huden myk og frisk. Påfør tonic og avslutt med en egnet ansiktskrem fra Beauté Pacifique. Gommage Douceur kan brukes på alle hudtyper. 

Innhold: 100 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 908

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.